I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Kører du også i lidt højt gear i øjeblikket?

Hvis der er nogen, der ved noget om ‘soul soothing’, så er det Valérie Gradury, kvinden bag Odacité. I 2004 blev hun diagnosticeret med brystkræft og vendte fuldstændig op og ned på alt i sit liv som følge. Hun sagde sit job op, flyttede fra Paris til Californien, tog en uddannelse som sundhedscoach og udviklede en helt unik viden om planters helende kraft.

Det er også dem, hun tyer til – planterne og deres helende kraft – når verden bliver for hård, hektisk eller voldsom, og til alle, der har det sådan indimellem (who doesn’t) er dette ayurvediske badesalt den ultimative SOS, der sender krop og sjæl, ikke kun helt ned i gear, men også giver dig babyblød hud.

Soul Soothing Bath Soak er baseret på udrensende pink Himalaya-salt og fugtgivende moringa-olie, og tilsat helende planter. Patchouli, der er kendt for sin evne til at rense lidt ud i følelserne og hjælpe til en mere meditativ tilstand. Neroli, der er opløftende på sindet og fransk lavendel, der beroliger tanker og krop, og sender dig til drømmeland, hvis du tager bad om aftenen.

Det pink Himalaya-salt indeholder flere end 84 essentielle mineraler til at rense din krop og din energi. Det er også kendt for at kunne smelte dagens stress, kun forstærket af den rosa farve, der står for harmoni og kærlighed.

Tilføj en håndfuld til dit badevand og lad kroppen synke ned i mindst 20 minutter, og mærk selv, hvilken forskel det kan gøre for din dag. Du kan også smide en håndfuld i et fodbad, hvis du ikke har badekar.

Det gør det i al fald for min.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...