I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

850+ er vores absolutte bestseller

… når det kommer til vores populære Manuka-honninger. For jo, trods det faktum, at de er temmeligt bekostelige, særligt hvis du kommer op i de høje MGO’er, så stryger de ud, både til faste bruger, der slet ikke kan undvære det, og til nye kunder, der har hørt fra andre, hvad Manuka kan gøre for dem.

Det er ingen hemmelighed, at der er masser af virus i luften i øjeblikket, og efter et par år med desinficering og afstand, bliver mange mere ramt end normalt og vi er nødt til at hive fat i det lidt tungere skyts for at holde os friske og raske.

De antibakterielle egenskaber i Manuka har været kendt og studeret siden 1980’erne, men det var først i 2008 at videnskabsmænd identificerede den aktive del, methylglyoxal (MGO), der angiver hvor potent honningen er. Det er den, du altid skal holde øje med, når du køber Manuka og skal det batte noget her og nu, skal du altid vælge fra 300+ og op. Til daglig brug kan du godt gå ned på 100.

Men sørg for at du køber ordentlig Manuka. Vores Activist Manuka er den reneste, rå Manuka, vi er stødt på, direkte fra Moder Natur og lagt på fad som du ellers kun gør det med eksklusive vine (og Vintner’s Daughter). Manuka kaldes også for the healing honey og har naturlige antibakterielle egenskaber, du ikke finder i almindelig honning. Den har også et af de højeste indhold af antioxidanter og mineraler. Vi taler calcium, potassium, zink, selen, jern og magnesium.

MGO 850+ er bestselleren, også hos Activist worldwide. Udover at være dit daglige immunboost er den nemlig også eminent til huden, som maske eller cleanser.

Er du ikke i gang med Manuka allerede, så tilføj den til dit skønhedsapotek her<<

Du vil ikke fortryde det.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...