I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi hvisker det her allerførst

Det er faktisk en på alle måder trist nyhed. Et mærke, jeg har holdt af helt tilbage fra min graviditet for 12 år siden og har haft på hylderne de sidste 6 år, er gået i betalingsstandsning her efter de sidste par års tumult. Det betyder, at vi (lige nu i al fald) ikke kan få fat i flere produkter end dem, vi har tilbage på hylderne. Nogle af dem er allerede udsolgt.

Det handler om Balm Balm, det lille fine, engelske mærke, som rigtig mange af jer også holder af og bruger fast. Det er et no fuss mærke i en absolut rimelig priskategorier og med favoritprodukter som Rose Geranium Body Oil (som er den bedste hverdags-bodyoil, du kan få fingre i til den pris) og Little Miracle Rosehip Balm, som er uundværlig i tasken over vinteren til alt fra tørre kinder, læber og neglebånd til at holde bryn på plads og give huden lidt highlight. Der er Frankincense-olien som er en eminent vinterolie uanset om du har ubalancer eller blot trænger til et boost (og Frankincense-misten, der har en særegen duft, men er eminent, hvis du døjer med urenheder, også på bryst eller ryg), og Hibiscus-masken, der er din bedstemors hemmelige trick til glød og blød hud.

Der er de fine muslinklude, som er uundværlige i din skønhedsrutine (de fås også enkeltvis, hvis du vil fylde lageret) og den fine Little Miracle Cleanser renseolie (som ligesom Coconut Cleanser er revet væk, men vi har førstnævnte i en travelsize).

For ikke at nævne rosenmisten som dufter af sommerroser og også er et godt, gammelt bedstemor-trick til rosenglød.

Må vi varmt anbefale, at du sikrer dig et lille lager af dine favoritter, mens vi krydser fingre for, at Balm Balm finder en god løsning fremadrettet?

PS: Vi har selvfølgelig ikke ligget på den lade side her hos os efter vi fik besked. Så vi har fundet et lille, nyt mærke, der har nogle af de samme produkter som Balm Balm og i nogenlunde samme prisklasse. Det falder på plads snart, så stay tuned.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...