I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Backstage

Klatter din øjenskygge også?

Jeg har fået et spørgsmål på Facebook, som jeg tænker, at mange af jer kan få glæde af. Det går på øjenskygge, der ikke holder – klatter efter kort tid, sætter sig i globelinjen eller helt forsvinder trods forsøg med diverse primers og baser. Der findes desværre ikke ét mirakeltip, for du kan også opleve, at der kan være forskel på både øjenskyggekvaliteter og -farver, som kan variere i holdbarhed alt efter, hvor meget pigment, der er i (derudover holder pudderskygger generelt bedre end cremede skygger). Det bedste, du kan gøre, er at bruge lidt ekstra tid på at pensle øjenskyggen ind i huden. Kom først lidt pudder på øjenlåget og gå derefter i gang med penslen. Makeupartisterne kalder det at blende og tricket er, at når du synes, at du har blendet nok – så gør du det lidt endnu. Mange af os lægger øjenskygge på med få strøg, og så holder den sjældent særlig længe.

 

5 Kommentarer

 • Svar
  Karin V. Sørensen
  30. oktober 2013 kl. 15:26

  Kære Charlotte.
  Jeg synes det hjælper rigtig meget, ja faktisk fjerner det fuldstændig problemet, når jeg kommer Elizabeth Ardens Eye Fix på. Men også Long Wear Cream Shadow, og jeg bruger nr 35, der hedder Shore, og er fra Bobbi Brown.
  Jeg er meget glad for Eye Fix, men den er lidt tricky, for skal jeg blende farverne sammen, er det lidt sværere, det er ligesom om øjenskyggen, lineren eller hvad jeg nu kommer på, sidder meget hurtigt fast. Til gengæld bliver det så også siddende til jeg tager det af om aftenen.
  Øjenskyggen fra Bobbi Brown er derimod genial og perfekt at blende skyggerne på. Og her bliver det hele også siddende til det kommer af men renseprodukter om aftenen.
  Hvad angår farven på Bobbi Browns produkt, skal man jo vælge den farve der passer til ens øjenlåg. Nr 35 passer perfekt til mig!
  Det eneste man lige skal huske er at lade denne skygge/primer sidde et par minutter inden man kommer andet overpå 🙂
  knus Karin

 • Svar
  Marie
  30. oktober 2013 kl. 19:07

  Eye fix …. Det er et genialt produkt. Vil varmt anbefale det. Og min erfaring er at der kun skal bruges meget meget lidt ….

 • Svar
  Fru Striib
  31. oktober 2013 kl. 11:07

  Jeg vil anbefale paintpots fra MAC. Det virker som en rigtig god base for mig.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. november 2013 kl. 11:06

  Kære Karin og Marie,

  Mange tak for jeres anbefaling af Elizabeth Ardens Eye Fix. Jeg skrev en hilsen og kommentar til jer forleden, men af en eller anden årsag er den ikke blevet publiceret. Så jeg skynder mig at skrive igen.

  Jeg er i øvrigt dybt imponeret af Elizabeth Ardens fremsynethed med både Eye Fix og Lip Fix, som må betegnes som verdens første primere. Hun skulle blot have vidst, hvilken trend det er i dag.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. november 2013 kl. 11:06

  Kære Fru Striib,

  Mange tak for din hilsen og anbefaling. Det er fluks givet videre. Jeg sætter stor pris på jeres tips og anbefalinger.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar