I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Hold øje med …

Jeg ved ikke med jer, men skiftet til vintertiden har rodet lidt i mine søvnvaner, og det synes. Så her er mit øjenåbner-kit – tried and tested: 1) Jeg elsker Estée Lauders Stress Relief Eye Mask, fordi den vitterlig virker. Masken ligger i enkeltbreve som små pads, som du sætter under øjnene. Smid benene op, slap af et kvarters tid og se en forskel (eller gør som jeg, der render rundt med dem under øjnene om morgenen, mens jeg forsøger at få min lille søn i tøjet – de virker alligevel). 2) Guerlains fine mascara Cils d’Enfer (vipper fra helvede, ja det betyder det, men det må være, fordi den er så tillokkende), der lægger sig perfekt om dine vipper. Let at bruge. Ingen klumper, masser af længde. Jeg er fan. 3) Concealer er en skønheds-musthave hos mig. Og lige nu er jeg faldet for Sisleys Phyto Cernès Éclat, der dækker mørke rande perfekt, uden at den ses. Samtidig giver den pleje og fugt. What is not to like? (det skulle da lige være prisen på 560 kr. Vil du have en billigere version, så tjek denne).

6 Kommentarer

 • Svar
  paya
  29. oktober 2013 kl. 22:42

  Hej Charlotte
  Hvor henne kan man købe Guerlain mascaraen i Dk? 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. oktober 2013 kl. 14:03

  Hej Paya,

  Desværre fås Guerlain ikke så mange steder længere, hvilket er superærgerligt, da de har en del fine produkter. Men du kan finde mærket hos førende parfumerier og udvalgte Matas-butikker. Parfumerne har jeg også set hos stormagasinerne. Du kan få nærmeste forhandler oplyst på tlf. 4499 9099.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Karin V. Sørensen
  30. oktober 2013 kl. 15:29

  Kære Charlotte.
  Ja de eye patches fra E.Lauder er geniale. Men hvis du en dag har tid, så skulle du prøve samme slags fra La Biosthetique. Jeg blev virkelig overrasket over effekten.
  knus Karin

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  31. oktober 2013 kl. 10:21

  Kære Karin,

  Dejligt at du også synes om dem. Jeg har ikke prøvet La Biosthetique (jeg tjekkede den lige på nettet – det ligner godt nok Dermalogica umiskendeligt meget på emballagen) – til gengæld var jeg i mange år stor fan af Shiseidos eyepads, som i mine øjne var de allerbedste, indtil de udgik på det danske marked.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Maj-Britt
  18. januar 2014 kl. 17:15

  Kære Charlotte
  Concealer er også et musthave for mig- desværre har jeg ikke fundet den “perfekte” endnu…. Sisley’s har jeg luret på, men der er så mange nuancer og i “min” Matas er rådgivningen desværre ikke optimal…. Prisen inviterer jo ikke just til fejlkøb- har du mon et råd? Og hvordan fungerer den sammen med øjencreme og fugtfattige øjenomgivelser?
  Hilsner, Maj-Britt

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  18. januar 2014 kl. 23:47

  Kære Mai-Britt,

  Nej, denne skal man absolut ikke gå galt i byen med, så bliver det en dyr fornøjelse. Jeg kan jo desværre ikke råde dig om nuance på afstand, andet end at sige, at den endelig ikke må være for mørk, men det må heller ikke være for lys. Allerhelst skal den ramme din egen hudfarve med en lille my af en tone lysere. Jeg vil anbefale dig, at du får en prøve med hjem på de nuancer, der ligger tættest på din egen hudtone (hvis de ikke har prøver liggende, så kan de komme lidt op i et prøveglas til dig – sådanne har alle Matas-butikker liggende i skuffen). Og prøv den så hjemme og test i dagslys, så du kan se, hvad der passer bedst til dig (og får dig til at se mest frisk ud).

  Den indeholder masser af pleje og fugt – Sisley er jo eminente til den slags – men igen, den skal passe til dig, og det kan du teste med prøverne på samme måde som du kan teste den sammen med den øjencreme, du bruger. Jeg har nu ikke personligt oplevet, at den ikke matcher de forskellige øjencremer, jeg har udsat den for.

  God fornøjelse!

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...