I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Vi holder dig (og os selv) til ilden

Sidste sommer lancerede vi en Gua Sha Challenge på Instagram, hvor vi hver dag i 21 dage holdt jer (og ikke mindst os selv) til ilden. Vi ved jo fra egen krop, at det kan være svært at få det gjort i en travl hverdag, og selv om jeg altid anbefaler at du lægger din Gua Sha fremme på sofabordet (så du lige kan gribe fat i den, når du alligevel ser nyheder eller Netflix), så glipper det indimellem for selv den bedste. SÅ …

Fra næste mandag den 17. juni kører vi på med tips, vejledning, hep og de bedste grunde til at holde dig til ilden i 21 dage. Hvis ikke andet kan motivere dig (vi taler en sundere krop, et bedre flow, mere energi), så kan det faktum måske, at sommeren står for døren og at de fleste af os – alt andet lige – er lidt forfængelige, når det kommer til bikinier og strandkroppe.

Og det tager vitterlig kun et par uger at se en forskel med vores Gua Sha (flapperarme, ballebuler, cellulite), så 10 minutter hver dag i 21 dage er alt, du skal bruge på at få en sundere og smukkere krop. Really, it works. Jeg har ikke tal på de veninder, der er kommet ind hos os i pavillonen og har bedt om den dér sten (ingen kan udtale) som deres veninde bruger.

Men det kræver, at du tager den ud af æsken og op af posen og kommer i gang. Og nogle gange har man brug for et lille skub, og det er dét, vi giver jer (og os selv) i 21 dage, sammen med en masse tips til at få mest muligt ud af den lille sten.

Du er mere end velkommen til at være med. Det er blot at følge med på min Instagram i Stories. Det er  lige her.

Og har du ikke allerede vores Gua Sha-sten, så kan du sagtens nå at anskaffe dig den her.

5 Kommentarer

 • Svar
  Katinka
  8. juni 2019 kl. 13:38

  Kan man også bruge den lille version til denne challenge?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   9. juni 2019 kl. 11:21

   Hej Katinka,

   Du kan sagtens bruge To Go-versionen til Challenge;)

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  9. juni 2019 kl. 10:56

  Glæder mig til. Jeg er desværre gået i stå på kroppen med min gua sha . Jeg ruller derimod flittigt med min rosa kvarts rulle i ansigtet. Og det kommer jeg aldrig til ikke at gøre mere. Startede sidste sommer da jeg ønskede mig den i fødselsdags gave og jeg kan tydeligt se forskel. Giver den vildeste flotteste glød og jeg har næsten ikke brug for makeup mere andet lidt dækning på lidt rødme her og der. Så det virker 🙂 vil altså gerne have strammet lidt op på kroppen også men mon den tvivlende sommer lige pt måske er grunden til manglende motivation ved jeg ikke men glæder mig. 🙂 Charlotte kan du forøvrigt anbefale en parfume som kun fåes i Paris så den er lidt speciel? Er nemlig så heldig at sommerferien går til Paris og Disneyland med familien dertil igen i år. Frankrig er vores favorit:) og måske andre små ting eller skønheds must haves ( kost tilskud etc fra apotekerne) dernede fra selvom jeg selvfølgelig efterhånden også selv har fået mine egne faste favoritter som altid skal med hjem. Stor hilsen fra Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   9. juni 2019 kl. 11:26

   Hej Tanja,

   Hvor dejligt at høre med din rosenquartzrulle. Det virker nemlig ganske rigtigt;) – og jeg kender rigtig godt dét med at gå lidt i stå med Gua Sha’en. Så denne Challenge er også for at holde os selv lidt i ørene. Følg endelig med og se om det ikke kan få dig i gang igen. Vi starter mandag om en uge.

   Og hvor dejligt med en tur til Paris. Jeg vil anbefale dig at gå i Palais Royal (et af mine absolutte favoritsteder/haver – jeg har også nævnt det i min lille Paris-guide herinde. Du finder også den fineste lille spilledåsebutik, hvor dine børn måske kunne finde noget, og derudover en af Paris’ fineste vintagebutikker), hvor blandt andet Serge Lutens har sit parfumeri. Det er en fantastisk oplevelse i sig selv, og parfumerne er også noget særligt. Og ellers besøg Annick Goutals og tjek parfumerne her. Der er også masser at finde på de franske apoteker så de er også altid et besøg værd.

   Rigtig god tur.

   Mange hilsner, Charlotte

   • Svar
    Tanja
    9. juni 2019 kl. 17:16

    Tusind tak for svar ? jeg vil bestemt skrive de steder op i Paris som du anbefaler . Mange hilsner Tanja

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...