I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Har du husket at sikre dig din ration?

Alle, der kommer jævnligt hos os i den lille skønhedspavillon, ved, at skønhed i mine øjne kommer mindst lige så meget indefra som udefra. Her taler vi ikke kun om glæde, kærlighed og taknemmelighed, men i høj grad også om den kost og de tilskud, vi indtager.

Hos os anbefaler vi derfor lige så ofte fermenterede teer og skønheds-eliksirer som cremer og masker.

Det er ingen hemmelighed at ét af mine yndlingsboosts i den henseende er Alchemy Organic Super Blends – en lille serie af skønheds-eliksirer perfekt formuleret af den engelske nutrionist Karen Newby, BSc Nutritional Medicine, der skaber sine blandinger ud fra de behov og udfordringer, hun oftest ser i sin praksis (her taler vi blandt andet træthed, stress, søvnproblemer, hududfordringer, graviditet og overgangsalder). Vi taler også collagen, energi og generel sundhed.

Eller skabte, skulle jeg måske skrive.

For Karen stopper desværre sin produktion af eliksirer for at hellige sig sin hastigt voksende praksis og sine populære retreats. Det er en god beslutning for Karen. Og en virkelig trist beslutning for os, som elsker hendes produkter.

Heldigvis fik vi det at vide i så god tid, at vi kunne bestille rigeligt hjem til jer (og os selv) og den allersidste sending er netop landet. Der er god holdbarhed på produkterne, så du kan roligt købe løs, så du har til de næste måneder, mens vi leder med lys og lygte efter en værdig erstatning, vi kan tilbyde jer.

Find dem fluks her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...