I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Kig forbi på lørdag!

Jeg skal nok vende tilbage om dét med de sunde fødder (hey, de bærer dig dagligt gennem livet og fortjener lidt opmærksomhed), men vil lige gøre opmærksom på, at jeg flytter ind hos Moshi Moshi Mind på Dag Hammarskjölds Alle 40 på Østerbro i København nu på lørdag den 21. september fra klokken 12-15, hvor jeg står klar med alle de skønhedstips, du måtte have brug for i din graviditet eller som nybagt mor. Det er selvfølgelig i anledning af min Yummy Mummy-skønhedsbog, som du også kan købe signeret på dagen (psst … der er oven i købet fantastiske – virkelig fantastiske! – goodiebags med full-size produkter til de 25 første, der køber bogen, mens jeg er der). Som Mette skrev til mig: “Kære Charlotte, tak for din Yummy Mummy bog! Har brugt den ret effektivt! Og er virkelig glad for, at jeg nu ved næsten endt graviditet ikke er kørt helt i sænk, men rent faktisk nyder min højgravide krop – og synes den er lækker!!” Mette har født i mellemtiden. Hun sendte mig en, virkelig overskudsagtig, mail et par dage efter. Selv fødslen var gået let og elegant. Drop endelig ind mellem 12.00 og 15.00 lørdag.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar