I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Jeg tjekker ud!

Jeg bliver lidt i det afslappende. Det er noget, der fylder en del hos mig i øjeblikket, fordi jeg ser rigtig mange i øjeblikket i min omgangskreds og via mit arbejde, der går ned med stress. Jeg kender også følelsen fra mig selv, at det kan være svært at få det hele til at hænge sammen, når man har en lille søn på 2 år, et job, der kræver en del, ja og så alt det andet, man også gerne vil. Så jeg er begyndt bevidst at prioritere små pauser, hvor jeg lige kan trække vejret og gøre noget andet end jeg plejer. I går tog jeg således en tur til Comwell Borupgaard i Snekkersten med to veninder, som jeg ellers sjældent når andet end en hurtig kaffe med. Vi blev booket ind med massage, dampbade, god middag, smuk natur og masser af afslapning. Og så prøvede vi noget særligt, som de kan på Borupgaard, nemlig noget om sunde fødder. Det skal jeg nok vende tilbage til i næste indlæg. PS: Vi gik alle tre ud som et lys klokken 23 efter al den massage og afslapning.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar