I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

De fleste har jo andet at lave end at sidde og vente på at neglene tørrer

Vi er virkelig glade for at se vores fine negleolie i det nye ELLE, hvor den er i selskab med ni andre produkter, der er håndplukket (bogstaveligt talt) til tørre, forvaskede og oversprittede hænder. For det går nemlig ikke kun ud over dine hænder, men også dine negle, når du vasker og spritter så mange gange om dagen.

Det smarte ved den lille negleolie-roller er selvfølgelig, at du lynhurtigt og superlet kan rulle den på efter håndvask uden at skulle bruge tid på at massere og gøre ved. Du kan sågar rulle på neglene foran computeren og med det samme skrive videre på tastaturet. For the lazy, kalder Uka selv negleolien og det bifalder vi gerne. De fleste har jo andet at lave end at sidde og vente på at neglene tørrer.

Men der er mere i negleolie-rullen end dét. De dobler nemlig som aromaterapi og fik deres kultstatus for at forvandle en kedelig skønhedsrutine til et vanedannende ritual. Hver af de fire negleolier har nemlig deres særlige aromaterapeutiske effekt, der matcher et givent tidspunkt på dagen. Så når du har rullet olien på neglene, kan du med stor fordel rulle videre på dine pulspunkter for ekstra virkning.

De holder også styr på dagen for dig (og det er vi vist nogle der kan have god brug for i disse surrealistiske tider, hvor alting flyder lidt sammen). Here is the deal:

Til early birds har 7:15 den fineste opkvikkende blanding af japansk Hinoki og yuzu, mens 13:00 med mint og lemon er den perfekte eftermiddagsbooster (på jobbet). Det er den, ELLE anbefaler.

18:30 med rose og geranium hjælper dig til at falde ned efter en lang dag (japanske kvinder bruger den også til at (gen)finde den feminine energi), og 24:45 med lavendel og vanille refererer til det drømmestadie, vi (forhåbentlig) alle befinder os i på det tidspunkt.

Du kan derfor med fordel bruge dem aktivt til at få lidt balance i og styr på din dag. Tro mig, det gør jeg.

Du finder de fine (virkelig fine) negleolier her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...