I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det er lige om hjørnet nu

Der er på mange måder en reawakening i luften. Det ligger implicit i påsketiden og det ligger også lige under overfladen efter et langt, mørkt og hårdt Corona-år. Og så ligger det i foråret, i lyset, i solen og de længere dage.

Vi fejrer det med påskefrokoster, nye planter i haven og med vinduer og døre på vid gab, så forårsluften kan komme ind. For mange, inklusive mig, er det også naturligt at byde det nye, friske og positive velkommen med friske (skønheds)rutiner og ritualer. I år mere end nogensinde. At finde gløden frem igen efter verdens længste vinter. At lade dufte hjælpe til at kaste bekymring og mørke af sig og fremme en naturlig rytme igen. At finde fugten og ansigtsmisten frem (hvis den har været sat lidt i baggrunden over vinteren). It is time to hydrate. Ja, selv give hænderne et kærligt pift.

Det er dét nye ritualer kan. Dagligt minde én om de nye tider og holde fast, selv om nyheder og sociale medier så let som ingenting kan hyle én ud af det. Tænk en positiv bølge vi kan sætte i gang hvis alle os, der er samlet herinde, dagligt har solen, de lyse dage og tider som fokus.

Måske kan du gøre det over en kop te eller når du tager bad. Men trænger du til lidt ekstra fokus, kan jeg varmt anbefale dette – et af mine egne absolutte yndlingskits – der på alle måder inviterer til at byde en ny tid velkommen. Du finder det her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...