I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jo, det er bæredygtig – og velduftende – skønhedsjulepynt

Sidste år lokkede jeg min søde ven Shane (af børn, forældre og barnlige sjæle kendt fra Shanes Verden og Shanes Jul) til at lave julepynt til skønhedspavillonen. Det blev de smukkeste juletræstårne og julekugler af fine gamle parfumeæsker iført pynt, perler og en særligt blandet I LOVE BEAUTY-glimmer.

Jeg elsker denne slags bæredygtige skønhedssamarbejder. For er der noget sted, hvor der er meget emballage, er det i skønhedsbranchen.

Vi frydes, når vi modtager en stofombundet, båndomvundet glosset pose med monogram, og over den fine cellofanindpakkede æske indeni med højglanslakeret skær og med navn og logo sirligt printet på forsiden. Indersiden af æsken er printet med et smukt mønster, og så er der den lille piedestal, der hæver det dyrebare objekt – parfumen, cremen, makeuppen. Det er en stor del af oplevelsen, men det er også et frygteligt spild, når vi to minutter efter smider det hele i skraldespanden.

I år har Shane og jeg udvidet samarbejdet. Rigtig mange af jer ville gerne købe parfumejulepynten sidste år, og derfor har vi lavet en lille limited edition kollektion af skønhedsjulepynt som vi sælger i pavillonen. Det er en blanding af gamle parfumeæsker, fine små miniatureparfumer (tjek Jean Paul Gaultiers fine version med dameben, der stikker op eller Marc Jacobs’ fine Daisy-blomst) og Shanes fantastiske gemmer af glitter og pynt, selvfølgelig krydret med den særlige I LOVE BEAUTY-glimmer. Shane kalder dem for små mexikanske julealtre – jeg bliver mindet lidt om min nylige yogatur til Marrakesh. Alle er nummererede og signeret med en personlig hilsen fra Shane.

Hvis du vil vide, hvordan Shane kreerer alle sine sager, så tjek hans fine julekalender her. Måske du kan blive inspireret til at lave nogle selv.

Få fingre i dem her. 

2 Kommentarer

 • Svar
  Tina
  7. december 2018 kl. 12:25

  Glædelig 7.december!
  Hvor er de dog smukke:-)
  Jule hilsner og en dejlig weekend:-)

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   9. december 2018 kl. 13:15

   Kære Tina,

   Mange tak for din hilsen, og ja, de er virkelig fine (jeg fælder en tåre hver gang én af dem bliver købt;)

   Rigtig god søndag til dig.

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...