I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Det er 2. søndag i advent og du må åbne din gave

Tusind tak for alle jeres fine hilsner og tilbagemeldinger på adventsboksen. I skal vide, at jeg er virkelig glad for, at de tanker, jeg har lagt i boksen, glæder så mange af jer. Flere har sagt, at roen varer næsten hele ugen, når blot man lige stopper op en halv time om søndagen og er god ved sig selv.

Lad os se, om vi kan gentage det for den næste uge også. For nu må du gerne åbne den anden gave i adventskalenderen (hvis du ikke allerede har gjort det). Det kan du gøre sammen med mig i denne video og nåede du ikke at få fingre i beautyboksen, så er der stadig masser af tips og tanker at hente i videoen (og du har garanteret noget i gemmerne, der kan bruges). Jeg byder også ind med inspiration, der går udover produkterne i boksen.

Som du ved, handler det om en lille rolig stund og om at finde balancen – på den virkelig behagelige måde. For intet kan som skønhedsverdenen Tænk duft, smag, varme, blødhed, glød, ro og velvære.

Så find et dejligt sted, du kan lide at være, og hvor du kan få fred og ro en halv times tid. Det kan være badeværelset, stuen, soveværelset eller et helt andet sted. Derefter klikker du blot på denne video, der guider dig gennem dagens gave med alle de tips og tricks, du har brug for (og ja, det er den gave med den sølvfarvede sticker, du skal åbne i dag).

Den bedste fornøjelse til jer alle.

PS: Sætter adventsboksen dig i gave-zen, så tjek min lille julegaveguide her

4 Kommentarer

 • Svar
  Rikke Haugaard
  9. december 2018 kl. 12:43

  Hej Charlotte
  Sikke en dejlig adventsboks <3 Hvad er det for en fin lak, du har på i adventsvideoen (og vel også i den fra sidste søndag?)? Hav en dejlig 2. søndag i advent 🙂

 • Svar
  Rikke
  9. december 2018 kl. 18:38

  Kære Charlotte

  Glædelig 2 advent .
  Må man spørge til den skønne musik du bruger på din video ?

  Kh Rikke

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   9. december 2018 kl. 21:53

   Kære Rikke,

   Glædelig 2. advent til dig også. Dejligt du synes om musikken, og du må du absolut spørge, men jeg ved faktisk ikke, hvad det hedder. Desværre. Det er noget, vi har fundet i videoredigeringsprogrammet. Du ved, sådan noget, der ligger til frit brug, når man laver videoer.

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...