I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Jo, den er lige på trapperne

Hvis du er på vores VIP-mailingliste, har du hørt os tale om en efterårsboks (vi har også pippet om det herinde) og planen var egentlig at den skulle have været ude her i efterårsferien, så de af jer, der holder den slags, kunne nyde den dér.

Men som faste læsere vil vide, laves en del af vores yndlingsprodukter i små produktioner og i hånden og den slags kan indimellem godt tage lidt længere tid end planlagt. Så faktum er, at alt står klappet og klar på nær et enkelt (meget eftertragtet) produkt, som kan lande når som helst hos os.

Så snart det gør, smider vi alt hvad vi har i hænderne for at skrive ud til jer. Hvis du gerne vil have direkte besked, så skriv dig fluks på vores mailingliste her. Vores eftertragtede ILOVEBEAUTYbokse bliver naturligvis også smidt ud på vores øvrige platforme, men det er altid mailinglisten der får først besked om tid og sted (adventsboks, anyone?).

Og hvad kan du så forvente dig af efterårsboksen?

Uh, noget der løfter (vi taler collagen), noget der dufter (helt fantastisk), noget til håret (et af vores mest eftertragtede produkter lige nu), noget til flow og spændinger (og efterårstræthed) og noget til læberne (i den fineste farve).

Lyder det som noget for dig? Så hold dig endelig til i den kommende uge.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar