I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Monday Monday

Okay, det er mandag morgen. Gråt. Regnfuldt. Og for nogles vedkommende den første dag efter efterårsferien (og ja, det er hårdt at stå så tidligt op), for andre har der slet ingen ferie været (og ja, det er mindst lige så hårdt at stå så tidligt op). Her er et tip.

Eksperter hævder nemlig, at vi får en langt bedre morgen og dag, hvis vi starter med nogle positive rutiner. At når vi vågner stille og roligt op til den virkelige verden, er vores sind langt mere åbent. Det kan være morgenyoga (I wish), en løbetur (are you kidding me), meditation (med børn der skal ud af døren …), god morgenmad i ro og fred (med børn der skal ud af døren …).

Men nu har jeg fundet en lille ting, som passer i min og vores rutine derhjemme, og som jeg kan dele med min søn inden vi går ud i verden til hver sin dag. Vi tager på en lille drømmetur sammen. Det gør vi med Lebon, som ikke blot er økologiske tandpastaer, men mindst lige så vigtigt, en lille tur til de varme lande. Lige nu er favoritten Une Piscine à Antibes med sød lakrids og mint, der er lidt som at dykke ned i en blå swimmingpool på en varm sommerdag.

Men Oskar elsker også at dykke. Han lærte det i sommer og hver morgen gør han det lidt igen, når han børster tænder, og jeg dykker med. Det passer, hvad de siger eksperterne. Man får en langt bedre morgen, når man starter med positive rutiner. Du skal bare finde den, der passer til dig.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...