I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jo, både Hedda Hopper, Helena Rubinstein og Linda Evangelista praktiserede det

Hvis du allermest har lyst til at blive i sengen den næste måneds tid (læs: restriktioner), så er det måske ikke verdens dårligste idé. Mange kvinder har lavet forretninger fra sengen gennem tiden, og med stor succes. Som den legendariske Hollywood Gossip Columnist Hedda Hopper, der kunne begrave selv den største filmstjerne med et pennestrøg fra sin seng. Og Helena Rubinstein der kaldte sin arbejde for en skønhedsbehandling, og blot fortsatte ufortrødent med at holde hof og møder i sit soveværelse, da hun blev gammel og lægen beordrede hende at blive i sengen. Og så var der selvfølgelig supermodellerne i 1980’erne med Linda Evangelista i front, der ‘never got out of bed for less than $10.000 a day’.

Om det er dét, der er baggrunden for at rigtig mange af os flytter hjemmekontoret ind i sengen, er uvist, men faktum er at sengen er et yndet arbejdssted lige nu. Men det behøver selvfølgelig ikke at betyde at du skal se søvnig ud på Zoom.

Har du disse 7 ting ved hånden er der ingen der kan klandre dig for ikke at være stået ordentligt op:

 1. Verdens bedste læbemaske til både dag og nat. Om natten giver den læberne alt de behøver for at holde vintertørheden væk. Om dagen giver den pleje og et let glosset look så du ser frisk ud (og det er jo immervæk læberne der har en del fokus, når vi taler sammen på Zoom)
 2. Det fineste naturlige duftlys med grøn figen, så der altid dufter friskt og dejligt (også selv om du ikke får luftet ud en gang i timen)
 3. Den uundværlige økologiske negleolie med aromaterapeutisk mint, lemon og majoram, der giver et boost når du allermest har brug for det
 4. Rose Buds (eller Magic Mushrooms som de kaldes her i 2021) der fjerner spændinger og trætte øjne med ét
 5. Ansigtsmisten mod skærmtræthed og blå stråler, hvis du ikke kan slippe telefonen (og lader den forstyrre din nattesøvn)
 6. Neglebalmen med plejende rose, der dobler som læbebalm så du ikke behøver at røre dig mere end højst nødvendigt (går du efter mere fyldige læber så vælg versionen med ingefær, der stimulerer netop dét)
 7. Ansigtsolien med vandmelon og hibiscus der sikrer at du får dine daglige antioxidanter (og i øvrigt er en eminent ansigtsolie til at Gua Sha’e og ansigtsrulle i)

Ingen Kommentarer

  Efterlad en kommentar

  Du kunne også være interesseret i...