I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Honey Honey (og jo, det er en større trend end vi lige havde forudset)

Da vi satte Activist Raw Manuka på hylderne for et halvt års tid siden, havde vi en god fornemmelse for at den ville falde i smag (helt bogstaveligt) hos alle jer også. For hvem vil ikke gerne booste sundhed og immunforsvar i disse dage. Men at det samtidig skulle vise sig at blive så stor en trend i skønhedsverdenen, som det er lige nu, kom alligevel bag på mig. Korrekt, det er klart mest i udlandet at eksperter har set Manuka-skønhedslyset, men mon ikke det breder sig herhjemme også snart.

Vi gør i al fald vores til at udbrede Manukaens fortræffeligheder som et fantastisk renseprodukt, hvis blot du blander det med en smule vand, inden du masserer på huden, eller kommer den på fugtig hud. Det er også den bedste SOS til hud der skal hele efter ubalancer, sår eller udslæt (og sol, når vi når dertil). Også til børn. Manuka fungerer som hårkur og aknekur. Som ansigtsmaske, hvor den har en virkelig god nærende, helende, glødgivende og ikke mindst antibakteriel virkning. Det hævdes sågar at Manuka kan mindske ar og arvæv.

The Healing Honey, kaldes den.

De antibakterielle egenskaber i Manuka har været kendt og studeret siden 1980’erne, men det var først i 2008 at videnskabsmænd identificerede den aktive del, methylglyoxal (MGO), der angiver hvor potent honningen er. Det er den, du altid skal holde øje med, når du køber Manuka og skal det batte noget, skal du altid vælge fra 300+ og op. Selv bruger jeg 850+ til daglig og 1000+ når jeg kan mærke at noget er under optræk – enten på sundheden eller i huden.

Få min egen historie om hvordan Manuka-honning blev en fast del af mit skønhedsapotek lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...