I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jeg er på flaske nummer 19 af denne

Hvis du klikkede dig ind i mailen i indlægget i går, så glem blot alt om dette indlæg. For så har du allerede læst om det produkt jeg aldrig lever uden. Men blev du måske forstyrret af telefonen, et Zoom-møde, hjemmeskoling, hverdagen … så vil jeg alligevel lige benytte lejligheden til gentage blot en smule af mailen her.

Mit første møde med Vintner’s Daughter var i sommeren 2016, hvor jeg fik den anbefalet og leveret til mit sommerhus. Den var på ingen måde hypet dengang som den er i dag, men jeg var solgt.

Da jeg havde brugt den en uge, mødte jeg April Gargiulo, der er den virkelig cool kvinde bag Vintner’s Daughter. Hun var på ferie i Danmark med sin familie og jeg viste hende min lille skønhedspavillon i Kongens Have, der stod helt tom, kun med farveprøver på væggene og masser af idéer på tegnebrættet. Alligevel forstod hun præcis hvor jeg var ligesom jeg forstod præcis hvor hun var, og vi har siden talt en del om dengang vi begge stod helt alene i den spæde start af vores firmaer med alt foran os (inklusive virkelig meget arbejde).

The rest is history om man så må sige.

April og Vintner’s Daughter har fået virkelig godt fat ude i verden, og vi er også rigtig godt på vej til at tage endnu et step opad med I LOVE BEAUTY. Det vigtigste for mig er at ingen af os er gået på kompromis med de drømme og missioner vi havde for vores firmaer i starten.

At jeg har brugt Vintner’s Daughter lige siden – 4-6 dråber hver eneste dag – og udover gløden, fugten og den smukke, bløde hud, man får af den, har jeg på det nærmeste fralagt mig behovet for foundation og pudder. Jeg har også fralagt mig behovet for en del andre produkter, så det må nærmest betegnes som en lille hudpleje-diæt, hvad der passer mig virkelig godt.

I alt er det blevet til 19 flasker siden mit første møde for snart fem år siden. En flaske holder 3 måneder, hvis du bruger både morgen og aften.

Og det gør du. For når du først har prøvet den, hænger du på den.

Det kan du let komme til her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...