I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Jeg tager min egen medicin

Jeg er normalt et morgenmenneske. Jeg vågner af mig selv og jeg elsker tiden for mig selv, inden de andre vågner (til gengæld er jeg ikke superspændende om aftenen, fordi jeg egentlig befinder mig allerbedst med at gå tidligt i seng, men lad nu det ligge). Men i morges havde jeg en af de dér morgener. Du ved, sådan en rigtig mandag morgen, hvor hovedet er træt, huden er træt, øjnene er trætte, kroppen er træt – og dynen ikke er til at slippe ud af. Det var her, jeg tog min egen medicin. Jeg lavede en kop opfriskende matcha-te med ginseng, og så gik jeg ellers i gang med SOS-remedierne i Godmorgen-boksen. Først en tur med den virkelig effektive lille Eye Massager som tog trætheden omkring mine øjne (rigtig mange af jer er vendt tilbage med, at det er blevet jeres nye bedste ven. Tak for det), så jeg kunne holde ud at se mig selv i spejlet. Det er første skridt til at en god morgen, kan jeg afsløre (jeg tog en tur mere efter badet, hvor jeg brugte øjencremen først og så masserede lidt mere. It works wonders). I badet vækkede jeg mit hovede med den lille mintshampoo, mens lavendel-conditioneren klarede hjernen (og håret), og bagefter fik huden i ansigtet en med den populære hyaluron-booster som jeg ved, at rigtig mange skønhedsredaktører har stående på deres morgenhylde. Og så følte jeg mig som mig selv igen. Det var godt. For jeg havde et tidligt morgenmøde med Richard og Stephanie fra Lebon (du ved, den franske øko-tandpasta, jeg ofte prædiker om) og deres mission er netop at få en oplevelse ud af alting og det bedste ud af hvert minut.

Havde du også en ‘mandag morgen’? Så er der meget få Godmorgen-bokse tilbage her<< Det er også en virkelig fin værtindegave eller julegave til syvsovere.

 

4 Kommentarer

 • Svar
  Pernille Larsen
  20. november 2017 kl. 15:36

  Hej Charlotte

  Tak for en rigtig fin Godmorgen-boks! Jeg har aldrig været et morgenmenneske, og bliver det nok heller ikke lige foreløbigt, men jeg er blevet super glad for især den lille Eye Massager. Selv min kæreste, der ellers aldrig lægger mærke til sådan noget, har sagt flere gange her på det sidste, at jeg virker mere frisk, så det tager jeg som et godt tegn 😉

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. november 2017 kl. 18:00

  Hej Pernille,

  Hvor dejligt at høre. Det er jeg virkelig glad for. Og ja, sådan nogle kærestekomplimenter, der måske ellers ikke falder så let, er jo dobbelt værd, når de så gør;)

  Tak fordi du skrev.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Katrine Nommesen
  21. november 2017 kl. 11:54

  Hej Charlotte

  Tusind tak for en fantastisk blog, det er dog et vidunderligt univers du arbejder i:)
  Jeg er rigtig vild med dine beautyboxes, og har været heldig at få fingre i rigtig mange af dem. Jeg er netop i gang med at bruge egf serummet fra Bioeffect og må sige at det er det bedste ansigtsprodukt jeg nogensinde har prøvet. Den er godt nok vidunderlig for huden.
  Jeg ville høre om du kan anbefale en anden serum, der også er rigtig god men lidt billigere? Jeg er studerende, så har desværre ikke råd til ellers skønne Bioeffect.

  De bedste hilsner Katrine

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  21. november 2017 kl. 22:17

  Kære Katrine,

  Mange tak for din hilsen, og ja, jeg er faktisk lidt af en heldig (skønheds)kartoffel;)

  Jeg er virkelig glad for at høre, at mine beautybokse falder i smag, og at du har fået dig en ny favorit hos BioEffect. Du må bede familien slå sig sammen og give dig en samlet julegave;)

  I mellemtiden vil jeg anbefale dig at kigge på Balm Balms fine Rosehip Serum, hvor du vitterlig får meget for pengene. Det er ikke avanceret pleje som fx BioEffect eller Vintner’s Daughter som jeg elsker, men det er ren, økologisk serum med masser af hybenkerneolie, og den giver en superfin glød til huden.

  I det hele taget er Balm Balm en virkelig fin og prisbillig serie, som jeg selv svor til under hele min graviditet. Jeg bruger stadig renseolien og masken med jævne mellemrum, og jeg havde serummet med på ferie for nylig.

  Find det her: https://shop.ilovebeauty.dk/search?type=product&q=balm+balm+rosehip

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...