I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Don’t waste your time

En af de kedeligste ting, jeg ved, er at tørre hår. Åh, det er kedeligt. Og det tager lang tid om morgenen, og jeg har endda ikke hverken det meste eller det tykkeste hår i verden. Hvis nogen blot kunne opfinde noget, der kunne gøre det interessant eller til en lille fornøjelse. Det samme gælder en række andre dagligdags ting, som vi gør, fordi vi skal, men måske irriterer os lidt over og skynder os at få det overstået. Men så er det, at mennesker som Stephanie og Richard, der står bag de fine Lebon-tandpastaer, pludselig stopper op og tænker anderledes. For ikke blot er tandpastaerne økologiske og veganske, de er også bæredygtige, hvad stadig flere går op i, inklusive mig. Men det allerbedste ved Lebon er netop at vi ikke skal spilde vores tid på noget tidspunkt. Derfor er smagene i deres tandpastaer ikke kun lavet hos det fornemmeste parfumehus i Grasse i Sydfrankrig, de er også komponeret til at tage dig ud på en lille rejse. Tænk at starte og slutte dagen med at tage en lille tur til det berømte Beverly Hills Hotel i LA, som den pink tandpasta er inspireret af (tænk stjerner som Marilyn Monroe, Lauren Bacall og det berømte foto af Faye Dunaway dagen efter the Oscars), eller til Costa Ricas øde strande med den orange. Der er den gule, der tager dig til La Grande i Brasilien med en pina colada i den ene hånd og et badehåndklæde i den anden og den hvide der skifter pina coladaen ud med en mojito med sweet mint. Nå ja, så er der den grønne, der tager dig til en tur til Cap Ferrat og den blå til Eden Rocks i St. Barths, ved den berømte swimmingpool, hvor alle stjernerne kommer. Det er gråvejr udenfor, morgenerne er tidlige og mørke og dagene korte. Hvad venter du på?

Hvor vil du hen næste gang, du børster tænder?<< (Lebon er i øvrigt også en virkelig fin værtindegave, mandelgave, adventsgave – og julegave).

7 Kommentarer

 • Svar
  Line Høj
  22. november 2017 kl. 17:45

  Kedeligt måske, men det er ikke smart at droppe fluor i tandpastaen ?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. november 2017 kl. 18:36

  Kære Line,

  Det er en relevant kommentar, og noget, der virkelig kan dele vandene. Nogle ville ikke røre flour med en ildtang, mens andre aldrig ville bruge tandpasta uden. Faktum er, at der efterhånden er mindst lige så mange studier, der viser, at andet (som fx en særlig grøn te-ekstrakt som de bruger hos Lebon) har en flour-identisk virkning, men blot uden de bivirkninger, som vi alle alt andet lige gerne undgår. Flere førende tandlæger i udlandet har sågar sat Lebon på hylderne i deres klinikker, fordi de mener, at Lebon-tandpastaerne til fulde har effekt som traditionelle tandpastaer.

  Tak fordi du spurgte. For så fik jeg lejlighed til lige at nævne det også;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  23. november 2017 kl. 17:26

  Hej Charlotte. Vil du ikke dele dine styling produkter til dit hår? Hvilke du bruger. Jeg har fint skandinavisk hår:) til lidt under skulderen. Når det lige er vasket skal der bare helst et eller andet i( hårlak eller saltvands spray) ellers er det alt for flyvsk og meget hurtigt fladt. Kender du det og her i efteråret med huer og hårbånd kan det da blive helt slemt 🙂 tips tak 🙂 kh. Tanja

 • Svar
  Tanja
  23. november 2017 kl. 18:41

  Og forresten. 🙂 den der Vichy der er beauty boxen. Jeg elsker min mist fra Elizabeth Arden og den kan jeg vel stadig bruge efter rens og så Vichy hyaloron lotion og dernæst dagcreme/natcreme og evt serum. Eller hvad siger du ? Kh. Tanja

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  24. november 2017 kl. 12:59

  Kære Tanja,

  Det er pudsigt, jeg tænkte netop, at jeg faktisk nærmest aldrig skriver om hår og styling. Det er nok fordi jeg er meget sparsom selv, når det kommer til stylingprodukter. Men jeg har faktisk netop taget et nyt produkt ind her i butikken som jeg elsker. Det skal jeg nok skrive mere om en af de kommende dage. Mht. flyvsk huehår, så er der fluks et par tips at hente her:

  https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/til-haret-foroven/2010/02/

  Stay tuned. KH Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  24. november 2017 kl. 12:59

  … og Tanja, det kan du absolut. Bruge Vichy-boosteren efter rens og inden creme. Jeg tror ikke, at du vil føle at du har behov for serum, når du bruger den, men prøv dig frem og se, hvad der virker bedst for dig;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. november 2017 kl. 22:01

  Kære Tanja,

  Så lykkedes det at få det fine nye hårprodukt lagt op her på skønhedsbloggen. Jeg bruger faktisk ingen stylingprodukter (på nær lidt god gammel hårlak indimellem, når bølgerne går højt) – jeg bruger udelukkende dette.

  https://www.ilovebeauty.dk/ilovebeauty-tips/dont-leave-paris-without-it/2017/11/

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...