I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jeg havde egentlig forsvoret, at de skulle ende på min hud!

Måske kan du huske dem fra halvfemserne. De grønne liners som blev flittigt brugt til at dække urenheder, små blodsprængninger og andet ‘rødt’ på huden. Grøn er nemlig komplementær-farven til rød og langt bedre end en almindelig concealer-tone til at dække eventuel rødme i huden. Hvis det altså bare ikke havde været en blyant og hvis konsistensen havde været bedre til at dække på en mere naturlig måde. Jeg havde derfor egentlig forsvoret, at den trend nogensinde skulle ende på min hud – indtil den helt nye generation af ‘color correctors’ landede på mit bord. Det er ikke så meget den grønne tone, jeg interesserer mig for. Det er den ferskenfarvede. Den er nemlig helt perfekt til at dække mørke rande og opfriske træt hud omkring øjnene (har du meget lys hud, er det den rosa, du skal vælge, mens den gule er god, hvis dine rande toner lilla. Og så er der den lavendel, der giver liv til en såkaldt halvgusten hud – ikke et særligt rart ord, sorry, men ikke desto mindre er det dét, den er beregnet til). Du finder de nye color correctors fra flere mærker lige fra Smashbox til MAC. Min favorit er Urban Decay, der har lanceret dem i deres Naked Skin-linje og i samme let flydende konsistens, der ligger så langt væk fra halvfemsernes tørre blyanter som de næsten kan komme.

2 Kommentarer

 • Svar
  Anne Mette K
  19. oktober 2016 kl. 06:34

  I ’90 fik jeg en ret voldsom læssion i ansigtet ved et biluheld og jeg fik et ar fra øjet og på tværs af ansigtet ned til munden (pre airbacks desværre). Arret var jo voldsomt rødt i de første år og da havde jeg en grøn stift, udseende og konsistens som en læbestift fra Helena Rubinstein (99% sikker). Den gjorde en kæmpe forskel selv om den naturligvis ikke kunne fjerne selve arret. Den udgik desværre efter nogle år, men da var arret faldet nogenlunde til ro og kunne dækkes forholdsvis godt med concealer. Aldrig helt så godt men det går. Tror dog jeg skal se nærmere på dem,du nævner her. Tak!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  19. oktober 2016 kl. 09:58

  Åh, Anne Mette, det lyder som en voldsom oplevelse. Du kan godt få de nye ‘color correctors’ som stifter også, og også som blyanter. Jeg kan godt lide Urban Decays, fordi de er lette i konsistensen, men jeg bruger dem også hovedsageligt under øjnene, hvor konsistensen godt må være så let som muligt. Ift. dig tænker jeg, at du måske skal kigge hos Dior, der har lavet stifter som den, du nævner, eller Smashbox, der har lavet nogle bløde blyanter, som også dækker en smule mere. Men du kan jo lige prøve dig frem.

  Dejligt at indlægget kunne bruges.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...