I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Pavillonen holder lukket i efterårsferien

Dette er blot en lille servicemeddelelse til jer, der måtte have haft lyst til at lægge vejen forbi min lille skønhedspavillon i Kongens Have her i efterårsferien. Slots- og ejendomsstyrelsen er ved at etablere fjernvarme i pavillonerne (hurra, jeg fik min på det helt rette tidspunkt!), så i denne uge er Kronprinsessegade – og pavillonerne – lidt af et inferno af gravkøer, murbrokker og fjernvarmerør. Jeg har derfor valgt at holde lukket her onsdag, torsdag og fredag – og ja, det faldt jo også meget heldigt, at jeg så kunne hygge mig med min familie her i efterårsferien i stedet. Hvis der er noget, du står og mangler akut, så klik dig forbi min beauty-webshop og ellers glæder jeg mig til at byde jer alle velkommen igen i næste uge (husk at faste åbningstider er onsdag, torsdag og fredag fra 11-17 samt første lørdag i måneden fra 10-14. Eller efter aftale). Til gengæld kan jeg glæde jer med, at den næste ILOVEBEAUTYboks er på trapperne, så hold endelig øje. Den indeholder et par sager, som jeg er ret sikker på, at rigtig mange gerne vil have fingrene i. Faktisk noget af det, jeg har fået allerflest kommentarer på herinde overhovedet … Og jeg har selvfølgelig også masser af skønhedstips og -trends klar til jer her på skønhedsbloggen i denne uge. Så følg endelig med herinde.

7 Kommentarer

 • Svar
  Anette Ninon
  19. oktober 2016 kl. 17:13

  Go ferie

 • Svar
  Rie Dyrnes
  19. oktober 2016 kl. 22:11

  Øv altså. Havde regnet med at jeg skulle besøge dig i morgen… det må blive næste gang Kbh kalder. God ferie :O)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. oktober 2016 kl. 09:24

  Mange tak, Anette – og i lige måde, hvis du også holder lidt;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. oktober 2016 kl. 09:25

  Åh, hvor ærgerligt, Rie. Du er så velkommen næste gang og så lover jeg, at det er uden støv og larm, og en langt hyggeligere oplevelse. God fornøjelse i København. De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  jlo
  21. oktober 2016 kl. 09:47

  Jeg holder øje med ILOVEBEAUTYboksen!
  Er det muligt, at købe Jaderulle og den der “skraber” til cellulite du har omtalt tidligere i din butik?
  God ferie 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  21. oktober 2016 kl. 11:33

  Hold endelig øje, JLO – der mangler blot lige den sidste hånd eller to på filmen, så lægger jeg op;) – og ja, det kan du tro. Jaderullen og gua sha’en kommer også på hylderne, både i pavillonen og i webshoppen lige om lidt. Hvis alt flasker sig, så ryger det hele op samtidig. Og jeg glæder mig til at høre, hvad I synes.

  xxCharlotte

 • Svar
  jlo
  21. oktober 2016 kl. 12:05

  Lyder bare godt!
  xx Jeanette 🙂

Efterlad en kommentar