I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Så er det i morgen, vi starter Gua Sha Challenge

Der er allerede stor opbakning på Instagram til vores årlige Gua Sha Challenge (det kan man vel godt tillade sig at kalde det, nu det er andet år, vi kører på med den) og rigtig mange af jer har allerede fundet Gua Sha’en frem eller været forbi os og købe én, så I kan være med.

Og det er allerede i morgen at vi kører på med tips, vejledning, hep og de bedste grunde til at holde dig til ilden. Det gør vi i 21 dage, for det er hvad det tager at se en forskel med vores Gua Sha (flapperarme, ballebuler, cellulite) og 10 minutter hver dag er alt du skal investere – udover Gua Sha’en og måske vores gode økologiske body oil til at få det til at glide lidt bedre.  Hvis ikke andet kan motivere dig (vi taler en sundere krop, et bedre flow, mere energi), så kan det faktum måske, at sommeren står for døren og at de fleste af os – alt andet lige – er lidt forfængelige, når det kommer til bikinier og strandkroppe.

Men det kræver, at du tager Gua Sha’en ud af æsken og op af posen og kommer i gang. Og nogle gange har man brug for et lille skub, og det er dét, vi giver jer (og ikke mindst os selv) i 21 dage, sammen med en masse tips til at få mest muligt ud af den lille sten.

Du er mere end velkommen til at være med. Det er blot at følge med på min Instagram i Stories. Du finder os lige her.

Og har du ikke allerede vores Gua Sha-sten, så kan du anskaffe dig den her.

PS: Du kan sagtens følge med på Instagram, selv om du ikke har en konto eller ellers befinder dig på Instagram. Du klikker dig blot ind på www.instragram.com via din computer, finder os (@charlottetorpegaard) og ser dagens Story.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...