I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jeg er superstolt og glad for at være en af dem

I selvsamme Eurowoman, der er magasinets Scandi-nummer, har de udvalgt 12 af de fineste skønhedssteder i Skandinavien. Som de skriver: ’12 velindrettede og nøje kuraterede steder, der ikke bare løfter humøret og får skuldrene til at sænke sig, men også kan gøre dig endnu smukkere’.

Vi taler Byredo og Cow Parfymeri i Stockholm (også eto af de steder, jeg selv besøger, når jeg er i Stockholm), Gimle i Oslo (som vel er et af de mest legendariske parfumerier i Skandinavien – jeg kom der selv med Parfums Givenchy, da jeg arbejdede for dem i en årrække) og Heaven Scent i Oslo, som jeg har til gode at besøge. Der er Grau i København, hvor jeg selv bliver klippet (jeg følger Mie hvor som helst, og er blevet klippet hos hende siden hun arbejdede for Aveda i London) og også blandt andre Aesop, Grand Hotel og Amazing Space.

Jeg er superstolt og glad over at min lille skønhedspavillon i Kongens Have er en af de udvalgte. Oven i købet bliver vores fine I LOVE MY GARDEN-parfume anbefalet i beskrivelsen, af Eurowomans skønhedsredaktør Marie Lodberg, der ellers er vant til at stikke næsen i lidt af hvert.

Det blev den også for nylig på Instagram af både debutforfatter Anne Mette Kirk, der skrev at hun er afhængig og får komplimenter hver eneste gang, hun har den på, og af Sara Rostrup fra Youblush, der skrev den fineste anmeldelse, man kan ønske sig:

‘Hånden på hjertet er det lang tid siden jeg har duftet sådan en eksklusiv, feminin og underspillet delikat duft’. Da jeg mødte Sara nogle dage efter, kunne jeg dufte, at hun havde den på.

Hvis du ikke allerede har stukket næsen i den, kan du finde den lige her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...