I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Now glow to sleep

Det er ingen hemmelighed at vi selv elsker den velduftende Sleep Tight-ansigtsbalm fra Amly Botanicals og jeg kan lige så godt sige det som det er. Du bliver forført det øjeblik, du dufter til den. Resten – glød, opstramning, blødhed, fugt – føles blot som ekstra bonusser.

Ikke at de ikke tæller (tænk rig nektar fra propolis, masser af vitaminer, omegafedtsyrer og beroligende olier som hybenkerne, kukui og havtorn. Og så indeholder den hjulkrone, som jeg er meget optaget af i øjeblikket, især på grund af plantens høje indhold af GLA som er en umættet fedtsyre med stærke anti-inflammatoriske egenskaber. Det er netop det høje indhold af GLA, der har vist sig at være eminent til at mindske ubalancer i huden, herunder rødme, inflammation og tørhed. Hjulkrone indeholder også blandt andet A-vitamin, C-vitamin, B1-vitamin og niacin, og det tager vi jo gerne med i købet).

Men nu har Eurowoman også forelsket sig i den.

Vi citerer direkte fra deres seneste udgivelse: … flydende guld, der med sin beroligende duft får dig til drømmeland hurtigere end Matthew McConaugheys godnatfortællinger på Calm-app’en’

Ikke dårligt, vel? (og de dér McConaughey-apps skal jeg da vist lige have tjekket ud)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...