I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det er disse jeg til enhver tid ville starte med

Hvis du læser dette, er du med stor sandsynlighed en af vores faste læsere, der allerede kender min filosofi om udelukkende at have nøje udvalgte skønhedsprodukter på hylderne med personlige historier og relationer bag hvert eneste produkt. Intet er overladt til tilfældigheder eller kortvarige trends. Der skal være ordentlig moral, gode personer og god karma bag alt hvad vi tager ind, og så bruger vi derudover timer, måneder og indimellem år på at teste og godkende til vores hylder.

Når man træder ind i skønhedspavillonen (dengang man måtte den slags luksus), er det derfor overskueligt og let at finde dét, du skal bruge. Vi ved godt at skønhedsbranchen er en jungle for mange (og med rette, hey, der er en creme og en shampoo til snart sagt alle dele af din krop) og det vil vi gerne undgå hos os. Alligevel er det blevet til nogle produkter gennem årene og selv om vi gør alt ud af at skrive produkttekster, der giver dig samme oplevelse som havde du besøgt os i skønhedspavillonen, så er det alt andet lige sværere at finde ud af, hvor man skal starte og begynde, når man handler online.

Derfor skrev jeg forleden en mail ud til vores VIP-mailingliste med en oversigt over de 10 produkter, som jeg altid bruger (og har tømt minimum 10 af de sidste år). Det er dem, jeg ville starte med, hvis jeg skulle supplere og ikke kunne komme forbi os, og dem jeg ville kigge på først, hvis jeg var ny kunde hos os.

Du er velkommen til at læse med i nyhedsmailen her – og er du ikke allerede på vores VIP-mailingliste, så er du mere end velkommen lige her<<(denne nyhedsmail er i øvrigt den mest åbnede og med den højeste åbningsrate vi har haft, so don’t miss).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...