I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Denne er også tilbage (og har været savnet)

Dette er en lille servicemeddelelse til alle jer, der har ventet på dette lille fine skønhedskit. Vi solgte så mange af dem inden jul, at Balm Balm ikke kunne følge med – de håndfylder alle deres produkter – men nu er de tilbage på hylderne.

Hvis du ikke allerede kender Little Miracle, er det den fineste lille serie af ‘rosehip’-produkter.

Rosehip – eller hybenkerneolie på dansk – blev lynhurtigt noget af det mest googlede på skønhedsfronten efter den australske Victoria’s Secret-topmodel Miranda Kerr afslørede, at hun altid bruger det om natten. Hun er berømt for sin fantastiske glød og med det smukke genskin, som i mine øjne, kendetegner en sund hud.

Men der er mere end rosehip i krukkerne. I Little Miracle-serien finder du også en afbalanceret blanding af jojobaolie og hjulkrone (pariserindernes uundværlige) med et touch af frankincense, rosengeranium, enebær og mandarin til at sætte prikken over i’et.

Dette er det perfekte startersæt, der giver fugt, næring og glød, er 100% økologisk og absolut rimelig i pris.

Det er også det perfekte rejsesæt (vinterferie, anyone?), for du har alt du skal bruge, fra serum og den helt nye cleanser til balmen, der kan bruges både som ansigtsbalm og highlighter til tørre læber, tørre neglebånd, tørre pletter og til at holde bryn på plads. Du finder selvfølgelig også Balm Balms muslinsklud, der er en klassiker til din hudplejerutine.

Du er velkommen til at læse mere her (og PS: Vi har også fået det klassiske Balm Balm Travel Kit på hylderne igen. Det er ikke et øje tørt).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...