I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Disse 5 ting skal du skrive dig bag øret

I har bedt om gode råd til en tør vinterhud, der ikke arter sig helt efter forskrifterne. Jeg iler med tips. Her er fem ting, der er værd at skrive sig bag ørene.

  1. Jeg har sagt det før, men har du ikke allerede droppet renseskum og rensegelé til fordel for en renseolie, så er det et rigtig godt tidspunkt nu. Denne omegafyldte renseolie er mild til huden, fjerner (også) øjenmakeup, og så skal den ikke skylles af, men fjernes med en blød vaskeklud, opvredet i lunkent vand. Det gør en verden til forskel for din (tørre) vinterhud
  2. Har du meget sart hud, kan du med fordel skifte de hårde frottévaskeklude ud med økologiske muslinsklude; det er et godt, gammelt bedstemortip til smuk hud. Eller dup forsigtigt ansigtet med Kleenex eller blødt toiletpapir.
  3. Opholder du dig meget i kunstig indevarme og måske oven i købet størstedelen af tiden foran en skærm, så kan jeg varmt anbefale at inkludere denne i din hudplejerutine. Den giver masser af fugt og pleje, og eliminerer samtidig påvirkningerne fra begge ovenstående. Husk at serum og olier skal kommes på, mens huden er fugtig, så de trænger bedst muligt ind
  4. Drop de lange, varme bade (selv om det kan føles som det eneste rigtige til at få varmen på de kolde dage). Det udtørrer huden mere end godt er. Forkæl dig selv med denne i stedet. Det er min bedste vinterven. Jeg elsker den og vi slås nærmest om den derhjemme.
  5. Cykler du til job eller opholder dig meget ude, er denne et must. Smør den på kinder og læber for at beskytte dem mod blæst og kulde, når du er ude (eller på skiferie), og brug den hvor som helst du måtte må opleve tør hud (forkølet næse, anyone? Tørre neglebånd? Den er også god til uregerlige bryn. Hvis du har smurt et godt lag på, dupper du blot resten ind, når du når frem og så ligner det smuk highlighter. Win-win.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...