I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Indulgent Showering

Der er et nyt hashtag in town. #indulgentshowering hedder det og det er lige i vores ånd; det dér med at gøre de små dagligsdagsting til en lille pleasure og fornøjelse. Det er derfor, vi elsker Lebons økologiske tandpastaer, fordi de får os til at stoppe op med exceptionelle smage og tage os på en lille drømmerejse. Og derfor vi plæderer så meget for at gøre renserutinen til et lille renseritual, hvor du nyder, at du får fem minutter helt for dig selv.

Det nye hashtag #indulgentshowering har samme fine metier. Nemlig at forvandle den daglige tur under bruseren til en lille fornøjelse. For et bad er så meget mere end en hurtig afvaskning.

Det kan sågar være en mental renselse hvis du giver dig tid. Prøv blot at stille dig helt ind under bruseren, så alt er dækket af vand og alle lyde udefra lukkes ned. Det giver en øjeblikkelig ro – også på dit nervesystem.

Tilføj gerne aromatiske bodywashes (denne er en stor favorit lige nu, særligt hvis du er på vej tilbage på job efter ferien), japanske washi towels (også perfekt til at holde din glød intakt, når huden scrubbes med det), bløde badeolier (denne er virkelig dejlig) eller blot et lille bundt eukalyptus, du hænger ved brusehovedet, så duften spredes, når vandet løber.

Enjoy!

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...