I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Kan du bade dig glad?

I går anbefalede vi Balance Body Wash som en virkelig god booster, hvis du er lige dér, hvor du skal gå fra ferie til job. Her er den (og bodyolien i øvrigt) eminent til at give dig den fornødne energi. Men den kan også noget andet.

For hvis du – ligesom os – føler, at det allerede er november (i vejret) og har fået en mindre sommerdepression af det, så er det netop Balance Body Wash og Body Oil, du skal have huden i.

De har nemlig en aromaterapeutisk komposition, som fremmer serotonin, hormonet der sikrer, at vi føler glæde hver dag. Det udløses, når vi udsættes for sollys og det har der jo ikke været meget af på disse breddegrader.

Når vi føler os udmattede og mangler motivation, kan det handle om mangel på serotonin. Foruden sollys fremmer vi det ved at træne, få massage, grine og via en sund tarmflora. Og så har visse dufte vist sig at kunne booste serotonin, nemlig dem, du finder i netop Balance Body Wash og Balance Body Oil. Du finder også et hav af gode, nærende ingredienser til din hud, der bliver blød, glat og næret (og vil du bare spraye serotonin på og omkring dig for ekstra effekt, så har vi også Balance Body Mist).

Tilføj gerne D-vitamin og Omega 3 til din kost, og er du i 40erne eller 50erne også tofu, miso, edamamebønner og malet hørfrø.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...