I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det tog jeg med hjem fra Paris til jer

For nogle år siden fik jeg målt pigmentforandringerne i min hud med et meget avanceret måleapparat. Det var i New York, og oplevelsen var både skræmmende og opløftende på én og samme tid. Det skræmmende var at se sin hud i negativ, hvor alt sort er godt og alt hvidt viser pigmentforandringerne, som måske ikke kan ses med det blotte øje, men som ligger i underhuden og venter på at dukke op. Det gode var at vide præcis, hvor man skal sætte ind og give ekstra opmærksomhed og beskyttelse.

Hos mig var det i hårgrænsen i panden, og under hagen – steder, hvor man let kan glemme at få solcremen smurt helt ind.

Det er ikke alle forundt at få huden målt i New York.

Men i Paris for nylig blev jeg præsenteret for noget, der ligger meget tæt op ad – nemlig disse håndspejle, der i et lidt mindre format kan vise dig de samme ting.

Et enkelt tryk på knappen viser nemlig din hud i samme negativ, som jeg oplevede, og du vil kunne se, hvor dine pigmentforandringer er latente. Den kan også vise dig, hvor du mangler at smøre din solcreme ordentligt ud og den kan bruges til at se, om din hud er ordentligt renset om aftenen.

Sort betyder, at alt er som det skal være. Afhængig af, hvad du bruger spejlet til, viser hvide pletter enten pigmentforandringer, manglende grundighed med solcreme eller steder, hvor du ikke har renset ordentligt. Dét med rensen er vigtigt. For pigmentforandringer kommer langt lettere i en hud, der ikke er i ordentlig balance.

Prøv at tage et kig på det her<< (det har også forstørrelsesspejl og LED i 3 styrker, så du kan lægge makeup i korrekt lys)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...