I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Back in stock alert!

Hvis du nogensinde har følt, at rensning af din hud er verdens kedeligste forteelse, der blot skal overstås (eller, ak og ve, springes over), så bliver du endegyldigt omvendt med denne rensebalm. Derfor har det også nærmest været ragnarok, at den har været udsolgt fra Amly i en periode, for har du først prøvet den, er der intet andet der duer (det er fuldstændig ligesom med Vintner’s Daughter).

Forestil dig den mest silkebløde balm som nærmest smelter ind i huden. Faktisk har du slet ikke lyst til at tage den af. Og den er også fyldt med så mange gode sager, at det også ville være synd at fjerne den med det samme.

Derfor masserer jeg den ind i huden og lader den sidde, mens jeg børster tænder, reder håret med 100 strøg (I wish) og Gua Sha’er, drikker te eller hvad jeg ellers kan finde på. Og når jeg så fjerner den med den fine muslinklud, der følger med, er huden ren, klar, blød og fyldt med gode næringsstoffer. De tæller blandt meget andet propolis og hjulkrone, men læs meget mere om det her.

Det er fuldstændig som at få en daglig ansigtsbehandling.

Det er den, jeg starter hver morgen og afslutter hver aften, med. Den dufter fantastisk. Og det er, hånden på hjertet, den største rensefornøjelse, jeg har oplevet (jeg tømmer krukken alt for hurtigt, fordi jeg bliver grådig, men den holder i ret lang tid, hvis du lader være med at gøre som mig).

Og nu er den endelig tilbage på hylderne, og min hud er lykkelig.

PS: Fik vi fortalt, at den netop har modtaget den prestigefulde Beauty Shortlist Awards 2022 som Winner of Best Balm Cleanser?

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...