I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

I spurgte også om dette

Åh, de porer. De volder mange kvaler. Når du er ung, sætter der sig alt muligt i dem, hvis du ikke sørger for at rense huden ordentligt og dagligt. Og med alderen bliver de pludselig store og synlige igen. Hvor kommer nu det pludselig fra? Og, endnu vigtigere, hvordan mindsker man dem?

Jeg fik forklaringen af en ekspert for nogle år siden. Med alderen synker huden sydpå (hænger lidt mere, om du vil) og når den gør det, trækker det let i alt i din hud, inklusive dine porer, der pludselig ser større ud i en alder, hvor den slags for længst burde være overstået. Heldigvis er der håb forude – og to ting, du kan gøre.

  1. Brug din ansigtsrulle (jaderulle, rosenquartzrulle) til at stramme op og rulle huden spændstig igen. Halvdelen af miseren handler nemlig om at massere hud, bindevæv og muskler op på plads, og dermed mindske porerne. Jo, det virker og som ekstra bonus får du også en sund og smuk glød.
  2. Større porer giver også større muligheder for at snavs, forurening og makeup kan sætte sig i dem. Så vær ekstra grundig med rensningen. Jeg har mange gange anbefalet en toner fra Balm Balm til formålet, men ak og ve, den er udgået og jeg har arbejdet hårdt på at finde en værdig erstatning. Den har jeg fundet i Paris – en Matcha Cleanser med spirulina – der renser din hud og dine porer fuldstændig. Den har også en bonus, nemlig at din hud bliver så blød som en babys. Tænk den som en skummende grøn matcha, bare til huden. Den kan også sidde som maske, men læs meget mere om det her.

I har spurgt om én ting mere (okay, I har spurgt om mange ting, men én ting der går igennem hos rigtig mange). Den får du næste gang, du klikker ind.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...