I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Dét spurgte I om

Kært barn har mange navne, og jeg skal undlade at nævne dem allesammen her, men blot sige, at ét af de spørgsmål, der gik igen mange gange i spørgerunden på Instagram de sidste dage, er hvordan man undgår – og slipper af med – de dér kedelige linjer om munden. De kommer jo, fordi vi taler og har mimik (og så kommer de selvfølgelig endnu tydeligere, hvis du ryger), men de kommer også af spændinger, som rigtig mange af os har i ansigtet. Mange kvinder spænder i kæberne (vi bider ting i os eller bider sammen og når det hele) og det breder sig ud i resten af ansigtet – til tindingerne, øjne, panden og munden. Huden om øjne og mund er tynd, og derfor sætter det sig hurtigst og tydeligst her.

Afspænding er derfor det bedste råd til at slippe af med linjerne inden de sætter sig som deciderede rynker. Og jo, du kan vitterlig gøre noget ved det. Har du allerede min rosenquartz-rulle derhjemme, så har du måske allerede oplevet, at den hjælper. Både på spændingerne generelt, men også direkte på linjerne om munden, når du ruller dér.

Og så kom den fine Lip Serum fra Henné selvfølgelig også på tale. Du ved, den dér lille kollagenboostende, kølende, linjemindskende, farvestimulerende, plejende sag, jeg satte på hylderne for nylig. Den med 24 karat guldbelagt applikator som du ruller det økologiske serum på med (jeg blev enig med én læser på Instagram om, at hvis man gemte emballagen kunne man til sidst lave en halskæde med guldperler af applikatorerne). Både på læberne og rundt om. Guldapplikatoren er kølende og antibakteriel, og bygger på al den gamle viden om guld og skønhed, som vi har glemt i al vores søgen efter nyt. Ahmen, der er ikke et øje tørt (og ikke en hverken trist eller falmet læbe i sigte). Læs meget mere om den her.

Og så fik jeg vist ikke sagt herinde, at man selvfølgelig også kan bruge den på bekymringsrynken mellem øjnene (hvis du skulle have sådan én) og i de små furer mellem næse og mund. Rul du bare løs.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...