I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hvordan ser din makeuppung ud? (og kunne den trænge til lidt udluftning)

I England findes et kursus, hvor deltagerne medbringer deres makeuppung som de viser frem. Jo, hele molevitten, både snulderet, den nysetørre pudder, den gajol-befængte lipgloss, den gamle tørre læbestift og øjenskyggen, der sidder fast i hylsteret.

Konceptet er, at din makeuppung siger en del om dig, og at du ser helt klart, hvad du egentlig under dig selv.

Samtidig får du et spark til at smide det gamle ud og inspiration til at fylde toilettasken med nye produkter, der – i stedet for halvtørre læber og klattet øjenskygge – giver friske rosenkinder og glød til huden.

Dét med at rense ud og stille nyt frem er nærmest som at starte på en frisk.

Det giver plads til meget mere af det sjove.

Lad os kigge din makeuppung efter i sømmene

Vi lover, at vi ikke stiller dig og din makeuppung frem til spe og spot. Til gengæld fortæller vi alt om vigtigheden af at få ryddet ud i sine skønhedsprodukter med jævne mellemrum.

Ikke kun fordi din makeuppung sladrer, men også fordi det er essentielt for din hud, din sundhed og din glød.

Du får således alt at vide om, hvor længe produkter kan holde, hvilke du skal smide ud og hvilke der kan gemmes, og du får masser af tips til, hvordan en forkert øjencreme eller læbestift snildt kan bruges til meget andet.

Og har du lyst, står hele I LOVE BEAUTY teamet klar til at hjælpe dig med den helt særlige – og for mange meget svære – kunst at smide det ud, der ikke længere kan bruges. Vi hjælper selvfølgelig også hjertens gerne med velplacerede farver og cremer, der fornyer din glød.

Tag din veninde/søster/datter/kollega/tante/mor under armen og kom med lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...