I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Best sunscreen? Check

Yes, this SPF is a bit of a splurge, but it’s worth the extra expense. This non-nano zinc sunscreen took four years of trial and error to develop, as the brand was committed to making zinc work for deeper skin tones without leaving a white cast. The lightweight silky formula is a great option for every single skin tone.

Sådan skriver Byrdie om Lesses længeventede solbeskyttelse til ansigtet, der er landet hos os lige i rette tid til at du kan få fingre og hud i den til næste uge, hvor solen for alvor kommer frem. I er mange, der har spurgt efter den allerede.

Og er der nogen, der har været igennem sin del af solcremer, er det netop grundlæggeren af Lesse, Neada Deeters. Hun er vokset op i Australien, hvor solen er nådesløs og SPF er et absolut must året rundt. Derfor var det lidt af en mærkesag for hende at skabe en solcreme som er en fornøjelse at bruge og som kan bæres af alle hudtoner uden at den kan ses.

Everyday Elements SPF 30 udmærker sig ved at have en behagelig og usynlig formel trods det mineralske, fysiske filter, som ellers let kan have et hvidt skær, særligt på mørkere hudtoner. Filtret er baseret på zinc oxid som giver bredspekret UVA og UVB beskyttelse og virker beroligende på huden. Cremen er desuden fri for nanopartikler og er den reneste, mest naturlige form for solbeskyttelse, du kan få. Den er også egnet til helt følsom hud og børn. Når du masserer cremen ind i huden smelter den og bliver transparent – og bliver dermed let en del af dit daglige hudplejeritual.

Og så er den selvfølgelig fyldt med australske superingredienser, akkurat som Lesses øvrige produkter. Blandt andet to såkaldte superberries: Riberry som er kendt for at gøre huden mere klar, reparere overfladen og virke anti-inflammatorisk, og Pepperberry som fugter og heler huden og virker forebyggende på pigmentpletter. Cremen indeholder desuden Munthari-frugt som er rig på c-vitamin og antioxidanter og giver et naturligt kollagenboost.

Hvis du også har ledt med lys og lygte efter den perfekte, usynlige mineralbaserede SPF, kan du godt indstille jagten.

Den er lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...