I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hvordan bossanova kan give dig smuk hud

Når nu sommeren for langt de fleste foregår herhjemme (også for mig), så må man jo selv fylde lidt Paris, Rio og Rom i den. Det gør jeg med musik, mens jeg sidder i haven i sommerhuset. Jeg hører Carla Bruni for lidt pariserstemning og bozzanova for lidt mere Rio.

Og i den forbindelse kom jeg i tanke om et indlæg, jeg lavede herinde for en del år tilbage, sammen med Master Fatman som jo desværre ikke er her længere. Det er hans finurligheder og musik til gengæld og jeg iler med hans 3 yndlingssange, som han garanterede ville gøre dig endnu mere smuk.

De kører på repeat hos mig i disse dage:

1) What are you doing the rest of your life af Bill Evans – ‘den er meget, meget smuk, og en smule trist. Jazz på el-piano. Især godt for huden lige under øjnene og omkring næseryggen’

2) Malo af Bebé – ‘spansk, ekspressivt, udfordrende. Hvis man ikke får sin eventuelle vrede og frustration ud – fx. gennem musik – kommer den ud gennem hudens porer. Forestil dig selv resten’

3) Rio Vermelho af Toco – ‘moderne bossanova fra Rio. Lytter du opmærksomt sættes en produktion af forståelse for omverdenen i gang. Hvilket jo er en af de vigtigste kilder til glansfulde øjne, strålende øjne og øjne med glød’

Jeg kunne ikke sige det bedre selv.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...