I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det er mindst lige så vigtigt at få den af igen

Det kommer vist ikke bag på nogen, at der skal solcreme på, men vidste du, at det også skal af igen? Altså sådan ordentligt af, så det ikke sætter sig i dine porer og skaber både urenheder og ubalancer. Hvis du har prøvet at få den slags af din solcreme, så læs fluks med her.

Det sætter sig, det stads, og nogle solcremer mere end andre (jeg kan varmt anbefale dem, vi har på hylderne, hvis du vil undgå følelsen af solcreme i ansigtet – jeg er meget sippet omkring den slags).

Derfor er det mindst lige så vigtigt at få dem renset ordentligt af som det er at komme dem grundigt på.

This works:

  1. Micellar Water og lignende lynafrensninger fjerner ikke solcremen fra din hud. Du skal have fat i et oliebaseret renseprodukt, der mildt kan opløse både den og hvad der ellers måtte have sat sig i din hud af varme, snavs og sved. Brug gerne et minut eller mere på at massere renseolien ordentligt ind i huden, og hvis du har tendens til urenheder om sommeren, så gør det meget gerne ad to gange, hvor du fjerner med en muslinsklud mellem rensningerne. Det er det, der kaldes for dobbeltrens.
  2. Du kan også dobbeltrense først med olien og derefter med denne eminente cleanser, der både fungerer som renseprodukt, scrub og maske – afhængig af hvor meget du blander den op. Døjer du med tilstoppede porer, så fås ikke bedre.
  3. Selv ynder jeg at vælge den både lette og mest behagelige måde og lade renseproduktet gøre alt arbejdet. Jeg er, som mange af jer, faldet pladask for denne fantastiske rensebalm, som jeg blot masserer let ind i huden og lader sidde, mens jeg ellers gør mig klar for aftenen. Når jeg fjerner den med den medfølgende klud, er huden fuldstændig ren i dybden. At den samtidig gør huden blød og strålende tager jeg gerne med. Det er nærmest som at have fået en ansigtsbehandling. Denne metode har virket upåklageligt for mig de sidste to somre.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...