I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

… og hvis de gerne må koste lidt mere

I går bød jeg ind med fine julegaveidéer til under 200 kr. I dag tænkte jeg, at jeg lige ville byde ind med et par stykker, der koster lidt mere. Hvem ved, måske du selv mangler et par gaveønsker til én, der er rundhåndet med gaver (dig selv, måske;). I så fald elsker jeg selv disse tre ting, der har en fast plads hjemme hos mig: 1) Vintner’s Daughter Active Botanical Serum<< – det kommer nok ikke bag på jer, at denne står meget højt på min liste, og jeg har sagt det før, og siger det gerne igen. Det er det ubetinget bedste skønhedsprodukt, jeg har prøvet i mine lidt over 25 år i branchen. Jeg har skrevet indlæg op og indlæg ned om den, men den bedste anbefaling kommer fra alle jer, der bruger den allerede. Hvis du vil gå ind i 2018 med den fineste hud og den smukkeste glød, så skriv denne på listen. 2) Holistic Silk Hot Water Bottle<< – det kan måske synes en smule overflødigt med en velouromsluttet, lavendelduftende varmedunk, men det er noget nær min bedste ven. I de kolde mørke måneder er det første, jeg gør, når jeg kommer træt hjem at fylde kogende vand i denne og smide benene op i sofaen, så dagen lige kan falde på plads. Det er, når min søn ikke snupper den fra mig. Den gør de kolde vintre så meget lettere at komme igennem. 3) Amly Silver Radiance Face Mist<< – dette er ikke en helt almindelig facemist. Faktisk har jeg aldrig prøvet lignende før. Den stammer fra Amly, en vild blomstereng i East Sussex England, hvor vandet er rigt på sølv og kendt for sine rensende og helende egenskaber. Den føles mere som hudpleje end som en mist, og så er den i øvrigt perfekt sammen med Vintner’s Daughter.

PS: Jeg har fået et par forespørgsler på, hvor vi annoncerer de mange heldige vindere i julekalenderen. Det gør vi i den daglige julehilsen lige her<< Hold dig endelig til, hvis du ikke allerede er på listen.

2 Kommentarer

 • Svar
  Tanja
  18. december 2017 kl. 09:25

  Lyder som gode gaver ideer:) jeg skal lige høre dig omkring mascara og hvad du renser af med. Jeg døjer lidt med tørre øjne når jeg vågner om morgenen . Jeg har selvfølgelig tænkt om det kan være min mascara og det jeg renser af med. Garnier micellar lige nu. Og jeg synes også ofte at jeg har svært ved at fjerne det uden at skulle gnide for længe. Har mascara og i indimellem eyeliner blyant, har du et tip eller favorit produkt søde Charlotte. Alt hvad du indtil videre har anbefalet mig, fungerer jo bare godt. Er det Kjær Weis mascara du bruger:) kh. Tanja

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  18. december 2017 kl. 13:25

  Hej Tanja,

  Jeg bruger olie til at fjerne med. Faktisk bruger jeg Balm Balms Coconut Cleanser til både øjne og ansigt, og fjerner det med musselinskluden opvredet i varmt vand. Den tager let mascara og øjenmakeup, og renser resten af huden blød og fin, uden at gnide.

  Micellar Water er en fantastisk opfindelse, især til dem, der ellers har svært ved at få klaret afrensningen. Men det kan godt tørre en smule ud.

  Mht. mascara, så bruger jeg lige nu Kjær Weis-mascaraen i sort, og altid over Diors mascaraprimer, som jeg har svært ved at undvære.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...