I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Konkurrencer

Hvor heldig har man lige lov at være! (ja, det er dig, Ida, jeg taler om)

Hold da magle (som min lille søn ville sige), hvor er der mange, der døjer med hår- og hovedbundsudfordringer. Jeg vidste det jo godt – jeg læser skønhedsstatistikkerne og holder jævnligt foredrag om netop dét – men det er alligevel noget andet at se det sort på hvidt her på skønhedsbloggen. Fra jer. Og hvor meget jeg end har lyst til at uddele en præmie og en gratis hårkonsultation til hver eneste af jer, der har kommenteret på konkurrencen (det er den her, hvis du skulle have misset den), så måtte jeg ty til Random.org, der valgte den heldige vinder. Jeg kunne nemlig ikke vælge. Vinderen blev Ida D, der skrev ind på vegne af sin mor. Stort tillykke til dig, Ida, og til din mor, ikke mindst. Jeg håber, I får nogle fantastiske timer med Nioxin i hårets tegn samt lige præcis de hårprodukter, der kan gøre jeres hår smukkere, fyldigere og mere glansfuldt. Vi hører gerne om det i en kommentar, hvis I har lyst til at dele oplevelsen og effekten.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar