I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

God mandag til alle jer!

Faste læsere (og instagramfølgere på @charlottetorpegaard) vil vide, at jeg (næsten) altid starter ugen i godt selskab med træning, havgus og networking på Kurhotel Skodsborg. Det er en lille luksus, jeg under mig, og især dét med en tur i havet gør underværker for hele ens uge. Og for opstramning af kroppen, ej at forglemme. I morges havde jeg fået lov at invitere den samlede skare af seje skønhedsredaktører og -journalister til at gøre mig selskab og jeg lokkede dem både til at lave bizarre øvelser sammen med Mikael Steinhausen, der er Body SDS-kropsterapeut og ekspert i kroppen (man ligner allermest en vingeskudt due, når man laver øvelserne, men jeg lover, at man er let som en fjer, når man er færdig) og til at hoppe i havet – mange af dem for første gang som vinterbadere. Nu sidder jeg foran pejsen i lobbyen og planlægger min uge. Den tegner godt!

10 Kommentarer

 • Svar
  HeleneR
  9. november 2015 kl. 18:05

  ej det lyder som den perfekte starte på ugen – min startede med 8,5 t møder på møder, så er man ligesom træt inden ugen overhovedet er rigtig i gang ! godt jeg brugte søndagen på masser af selvforkælelse bla. i form af den nyindkøbte ansigtsmaske fra Pai, også nyindkøbte tørbørste og den gamle men gode bodyscrub fra Origins, så var jeg klar til ugen der kom 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  9. november 2015 kl. 19:41

  Åh ja, 8,5 timers møder kan da dræne enhver!;) Dejligt med dine søndagsritualer – det giver helt sikkert overskud til at klare det langt bedre og med mere energi. Og med smukkere hud, ej at forglemme.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tina J.
  9. november 2015 kl. 21:22

  Åh, har ikke været på Skodsborg i flere år, der er ikke tid længere. Men nød det dengang (hoppede dog ikke i vandet, men gik nogle skønne ture dernede) Kunne sidde lææænge over maden oppe i restauranten og NYDE udsigten imens.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  9. november 2015 kl. 22:19

  … du må finde dig et par timer en dag, Tina. Der er blevet så fint deroppe – hvis du kunne lide det før, så tror jeg, at du vil elske lobbyen med pejs og bløde sofaer. Måske et julegaveønske? Et par timer for dig selv med en kop kaffe;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  HeleneR
  10. november 2015 kl. 17:04

  For nogen uger siden da emnet var “jeg multi-masker” anbefalede du amazing spaces formula E balm til min sarte hud med tendens til karsprængninger. Jeg har ikke været forbi amazing space endnu og er imellemtiden kommet i tvivl om hvorvidt jeg burde ha noget mere anti-age ind i min hudpleje. Jeg er i starten af 40’erne og har endnu ikke brugt decideret anti-age produkter, men fokuseret på beroligende og fugtgivende produkter. What to do ?! 😉 Har kigget på tromborgs anti-age serie, men ved simpelthen ikke hvad jeg skal vælge ! Håber du kan hjælpe 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. november 2015 kl. 21:56

  Kære Helene,

  Altså. Jeg er også i 40’erne, og jeg har heller aldrig brugt såkaldte antiage-produkter (på nær engang i mine teenageår, hvor jeg prøvede at blive ældre – det gik over!;). Når det er sagt, så går jeg stadig mere op i at tilføje serum og gode olier til min hudplejerutine, og derigennem få de fugtgivere (især hyaluronsyre) og antioxidanter som jeg ved gør en forskel på kvaliteten af min hud. Du kan sagtens bruge ovenstående creme fra Amazing Space, og så tilføje fx en hybenkerneolie, som er kendt for sine stærke antioxidanter og for at give huden en smuk glød (Trilogy Antioxidant+ er rigtig god) og en hyaluronsyre-serum som fx REN Instant Beauty Shot eller Akademiklinikkens Hyaluronserum. Hyaluron er et stof, du allerede har i kroppen, men det mindskes med alderen, så det kan være rigtig godt at tilføje udefra. Det virker som en fugtmagnet og fylder huden op, så den ser mere spændstig ud.

  Det er meget en smagssag, hvordan man bedst kan lide at skrue sin hudpleje sammen, men dette virker i al fald fortræffeligt for mig.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  HeleneR
  10. november 2015 kl. 22:19

  Kære Charlotte, endnu engang tusind tak for dine uddybende og grundige svar 🙂 det gir rigtig god mening det du skriver ! Jeg har prøvet både Trilogy og Pais hybenkerneolie, men jeg vender altid tilbage til marulaolien fra african botanic, den har jeg det bare bedst med. Jeg vil bestemt kigge på de forslåede serums – bruger ikke pt. serum, men det burde tilbage i mine rutiner det ved jeg godt 😉
  PS. Troede ikke det ku ske men er blevet afhængig at mit vita biosa shot og har lige investeret i en 3 L dunk 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. november 2015 kl. 09:39

  Du er så velkommen, Helene, dejligt at det kan bruges. Du kan sagtens fortsætte med marula-olien, den giver også masser af antioxidanter, og er absolut lige så god som hybenkerne. Men ja, prøv med en god hyaluronserum – for mig gør det vitterlig en forskel.

  Og fantastisk med Vita Biosa! Man bliver afhængig af det stads, og nej, det troede jeg heller ikke, at jeg ville blive. Jeg er nu ikke nået til 3-liters dunken endnu, men det kommer.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  HeLene
  11. november 2015 kl. 17:47

  Ah,det lyder som en god tradtion. Ikke noget med kedelige mandage der?
  Har været vinterbader, men ikke taget det op igen efter jeg fik børn… Det burde jeg, tænker jeg alt for tit.
  Især hvis jeg kunne få fat på magen til en badehætte du viser her. Please, altså, undrer om man kan få sådan en? Virkelig chic altså. Og jeg mener det, den ville jeg bruge om jeg fandt en. Lige nu har jeg en almindelig speedo hovedkondom (sorry ordvalg) og mine børn siger jeg ligner julemanden når jeg svømmer med den på… Så hellere en skøn fisk!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. november 2015 kl. 08:57

  Nope, absolut ingen kedelige mandage. Jeg er ude af døren mandag morgen, inden jeg overhovedet opdager, at det er mandag, og når jeg så opdager det, så er jeg i gang med noget dejligt. Det er et virkelig godt mandagstrick!;)

  Og ja, badehætten – den er helt fantastisk. Det er faktisk et gammelt Vogue-foto af Jerry Hall, men jeg har ikke kunnet spore om badehætten var ‘in vogue’ eller noget stylisten havde lavet til anledningen. Du må i gang med at klippe-klistre på din Speedo.

  xxCharlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...