I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hvor bæredygtigt er dit kollagenpulver egentlig? (jeg ved med sikkerhed, at mit er)

Det er ikke et nyt begreb. Greenwashing, hvor firmaer og produkter claimer til at være grønnere end de er. Indimellem kan det være så grelt, at etiketten på produktet viser en stor grøn plante, men intet i produktet er hverken naturligt eller bæredygtigt, og det kan være nærmest umuligt at navigere i som forbruger. Det gælder også, når det kommer til et af tidens mest populære produkter; kollagenpulver.

Hos os går vi rigtig meget op i både indhold og bæredygtighed hos de mærker, vi har på hylderne. Flere af dem har fået det relevante B-Corp stempel som er dit bevis på, at både produkt, sourcing og produktion lever op til bæredygtige standarder. Det gælder ikke mindst Vintner’s Daughter og Ancient+Brave, hvor sidstnævnte også for nylig modtog den prestigefulde pris som det mest bæredygtige kollagen på markedet.

Forleden skrev Marie Claire således: There are thousands of supplement brands out there that purport to be sustainable, But Ancient+Brave truly has the eco-credentials to back it up. And frankly, we can’t get enough.

Det kan vi sådan set heller ikke. For udover at være helt igennem bæredygtigt, så er Ancient+Braves True Collagen også det mest effektive kollagenpulver, vi har prøvet (og tro mig, vi har prøvet mange). At det samtidig er det eneste kollagenpulver, vi har prøvet, der er fuldstændig uden smag, uden lugt og uden at klumpe, gør det ikke mindre attraktivt.

Prisen er også helt ok.

Psst… samme ting gør sig selvfølgelig gældende fra den populære MCT-olie, vi også har sat på hylderne fra Ancient+Brave. Det er den, der fungerer som brændstof til en udmattet krop og hjerne, og som holder dig mæt længere.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...