I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Du kan stadig nå det

Det er ikke hver dag, at man bliver inviteret til en times eksklusiv tête-à-tête med to af de førende makeupartister fra Gucci Westmans team, der byder ind med masser af tips og tricks til både din makeup og hvorfor Clean Beauty er så vigtigt for din hud. Der har også været rift om det, kan vi afsløre, siden vi lagde det op forleden, men der er få pladser tilbage, hvis du også vil med.

Det er tirsdag den 22. marts klokken 19.00-20.00.

Det foregår på engelsk og på Zoom, og der er tips til alt lige fra hvilke pensler du egentlig har brug for (du behøver nemlig kun få, men rigtige), til køleskabsmagneter (jo, den er god nok, flere af Westman Ateliers produkter kan nemlig genbruges til en masse andet fint) og hvorfor en highlighter er ‘worth a thousand of everything else’ som de siger.

Den eksklusive online-workshop får du adgang til, når du køber Westman Atelier-produkter for 1.300 kr. og det er endda ikke det hele. Westman Atelier er i forårshumør og forærer dig samtidig Westman Atelier den særlige Clean Beauty Gift, der består af bestseller-øjenskyggen Eye Pods Single i farven Neige som er en af Gucci Westmans egne favoritter som baseskygge eller på hele låget til at lyse øjet op. Hun bruger den også i inderste øjenkrog og i et lille dup midt på øjenlåget for at åbne øjet. Derudover får du en luksus-sample med henholdsvis Lit Highlighter, Baby Cheeks i farven Petal og Face Trace i farven Biscuit, så du kan prøve disse bestsellers på egen hud (den er også god at have med i tasken til touch-up) og en sample på Vital Skin Foundation, så du kan prøve både konsistens og farvetoner.Det er altsammen pakket fint i Westman Ateliers makeup-pouch.

Der er få pladser tilbage, så slå til, hvis en af dem skal være din.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...