I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hvis du er en af dem, der har ventet (u)tålmodigt

Dette er blot en servicemeddelelse. Den fine øjenskygge til brynene (den makeupartisterne altid bruger) er endelig tilbage på hylderne, så bestil fluks her, hvis du gik forgæves sidst (det gjorde rigtig mange af jer, ved jeg). Den er eminent sammen med den lille brynbørste. Vi har også taget den hypede veganske brynserum ind, hvis dine bryn trænger til et ekstra boost.

Hibiscus-masken fra Balm Balm, som jeg skrev om her, er også tilbage på hylderne. Det er den, der renser porerne i bund og netop denne type exfoliering af ansigtet er en kæmpetrend (hey, selv Meghan Markle har afsløret, at hun er stor fan, fordi det ikke ridser huden). Den kommer nu i en glaskrukke (med endnu mere indhold end tidligere) og har fået ny etiketfarve. Men indholdet er fuldstændig det samme. Vi mangler lige at få opdateret billedet inde i shoppen, men du kan sagtens bestille her.

Og så er den økologiske kropsolie, som jeg bruger sammen med min Gua Sha, også tilbage. Den får det hele til at glide lidt lettere, når du Gua Sha’er, og har du tendens til blå mærker, så mindsker brugen af olie også disse. Det er ikke ligegyldigt, hvilken olie, du bruger til Gua Sha’en. Brug altid en økologisk version, så du ikke tilføjer flere affaldstoffer til kroppen, nu du er i fuld gang med at rense dem ud.

Grab’em before they are gone.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...