I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Husk solcreme (til valgkøen)

Jeg har sagt og skrevet det mange gange før. Det er de små solbadninger, der tæller allermest på pigmentkontoen. Du ved, når du sidder udenfor på café med veninderne og det trækker ud, eller du går lange ture med barnevognen og cykler til arbejde. Dér hvor du lige falder i snak over en kop kaffe, spiser frokost på trappestenen eller løber rundt om søerne, og pludselig er der gået en time i solen.

Det gælder også på en dag som i dag, hvor du lander i en lang valgkø, mens de har lovet både op til 30 grader og et højt UV-indeks.

Jeg har altid en solcreme med i tasken til disse situationer. Den har blot sin faste plads sammen med min pung, mine nøgler, min telefon og denne her. Jeg har ikke den store tendens til pigmentforandringer (ikke mindst takket være denne), så jeg har SPF 30 i tasken. Har du tendens til pigmentforandringer, ville jeg nok vælge SPF 50.

Rigtig god valgdag til alle.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...