I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Du finder os lige her

Jo, i denne uge finder du os (også) i Aarhus. Torsdag og fredag har Anne og jeg forvandlet Suite 209 på Hotel Royal til en I LOVE BEAUTY Pop Up Shop, hvor vi står klar til at møde alle jer, der har lyst til at kigge forbi til en skønhedssnak. Vi har selvfølgelig også et fint udvalg af vores favoritprodukter med, som I kan stikke fingre, næse og hud i. Det er torsdag fra 13-19 og fredag fra 11-17.

Det betyder ikke, at vi holder lukket i skønhedspavillonen i Kongens Have. Absolut ikke. Her står Katrine, som rigtig mange af jer allerede kender godt, klar til at hjælpe jer både torsdag, fredag og lørdag til sædvanlige åbningstider (onsdag holder vi – og resten af forretningslivet – lukket på Grundlovsdag).

Og har du ikke besøgt os før, så har dygtige Mette Boesgaard hjulpet os med at tegne et kort, hvor du kan se præcis, hvor vi ligger. Vi har også inkluderet nogle af vores favoritsteder i Kongens Have. Vejret er jo dejligt i disse dage, så jeg kan varmt anbefale at købe en god kop kaffe med og tage turen gennem haven ned til os. Den står i fuldt flor i øjeblikket og staudebeddet (som også er inspirationen bag min egen parfume) er noget nær fantastisk.

På gensyn. I Kongens Have og i Aarhus.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...