I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Håndsprit med herlighedsværdi

Hun har helt ret. I denne uge i Alt for Damerne skriver Skønhedsredaktør Sine Gerstenberg, at ‘hvis man sidste år på samme tid havde hørt at håndsprit ville blive hot i fremtiden, ville man nok have grinet højt eller trukket på skuldrene. I dag er vi både klogere – og bliver helt sikkert også sundere – efter at håndsprit er blevet fast håndtaske-inventar’.

Vi satte vores første handsanitizer på hylderne den 8. april sidste år efter at have gennemtrevlet markedet for at finde én, der opfyldte alle vores krav til en sådan. Effektivitet og efter forskrifterne (selvfølgelig), men også ordentlige ingredienser, god duft og pleje til hænderne. Det blev til denne fine sag, som Sine også varmt anbefaler i sin artikel, og vi har solgt i tusindvis af dem siden (psst… vi har netop sat den lille taskestørrelse på hylderne – den finder du her<<).

Øverst på Sines håndsprit-topliste er også en anden af vores handsanitizers, nemlig Amlys. Historien om den får du i næste indlæg for som altid med Amly er der en historie bag. Det er en af de ting, jeg elsker allermest ved dem.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...