I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hold øje med …

Jeg talte første gang om aktivt kul i Go’morgen Danmark for mange år siden – dengang restauranter som Sticks’n’Sushi begyndte at komme kulsticks i kanderne med drikkevand på deres restauranter. Så det er på ingen måde en ny trend. Men det er som om den lige nu peaker både indenfor kost og hudpleje.

I Paris stødte jeg på det overalt. Hos Wild & The Moon, den populære kæde af veganske caféer kendt for deres koldpressede juicer, herunder den kulsorte Limonade Detox au Citron et Charbon Végétal Actif, der hævdes at rense kroppen og hjælpe med at fjerne diverse giftstoffer, der måtte have sneget sig med ind.

Det var også en særlig udgave af netop denne juice, der blev serveret til samtlige internationale modefolk og gæster til et Givenchy modeshow i Dubai under navnet The Givenchy Black Lemonade for Emergency Toxin Removal.

Den faldt på alle måder i smag hos publikum.

Men også på huden har aktivt kul en udsøgt detox-effekt og bruges især for sin poremindskende og pore-rensende virkning. For er der noget, vi drømmer om (og virkelig ofte bliver spurgt om) når det kommer til huden, så er det fine, små porer.

Det var således ikke kun den sorte kul-lemonade, jeg drak i Paris for nylig. Med mig hjem tog jeg også den fineste lille serie af minimalistiske, enkle og virksomme produkter – Lesse – hvor aktivt kul er en vigtig ingrediens. Måske har du allerede læst den nedenfor.

Drømmer du om at inkludere aktivt kul i din hudpleje, er det Refining Cleanser Micro-Exfoliating Botanicals & Charcoal, du skal have fingre i (husk endelig, at den skal trykkes blidt ind i huden, ikke skrubbes løs) eller Bioactive Mask Purifying Charcoal & Rare Flame Tree, der har omvendt mig fra aldrig at røre en lermaske til at elske den tonende, rensende og opfriskende følelse efter en lang dag (især hvis den står i køleskabet først).

Du kan også vælge denne maske, som magasinet InStyle har kaldt ‘the powder mask that will change your masking game’.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...