I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Når Lesse is more

Jeg mødte Neada Deters til frokost på Madame Rêve, der er det nye talk-of-town hotel i Paris (tjek deres panorama-udsigt, om ikke andet så til en drink), og jeg kunne lide hende – og hendes mand Drew – med det samme.

Aftenen før havde jeg for første gang i min skønhedskarriere, prøvet en ansigtsmaske med ler, som var nærmest jelly-like, tonende og blød, og på ingen måde udtørrende og krakeleret, som alle andre lermasker, jeg har brugt. Rent faktisk glemte jeg alt om den, indtil jeg så mig selv i spejlet på mit hotelværelse og blev mindet om at vaske den af igen.

Bioactive Mask, som masken hedder, er det produkt, som har været allermest hypet i medierne, fordi det er en helt særlig maske. Men det var et andet produkt, Ritual Serum, der startede det hele for Neada. Efter år i New York, hvor hendes ellers upåklagelige hud pludselig døjede med ubalancer og cystisk akne fra byens stress og forurening, flyttede hun til Los Angeles og gik i gang med at omsætte alle de råd, hun havde fået som skønhedsredaktør i The Big Appple, til en produktlinje. Hun sendte en prøve på Ritual Serum til sine skønhedsredaktørvenner på amerikansk Vogue, and the rest is history.

Transformerende er serummet blevet kaldt, og en af de ypperste clean beauty-eksperter, Kerrilynn Pamer fra Cap Beauty, har udtalt, at dette er flasken, hun rækker ud efter, når hendes hud er reaktiv eller irritabel. Flasken ligger også i kufferten hos et hav af makeupartister, der hiver det frem, når modellernes hud ikke helt arter sig. Det er også Ritual Serum, som fik Neadas egen hud tilbage i balance.

Det er blevet til 4 produkter i alt fra Lesse som serien kom til at hedde.

Fewer, but better, er Neadas motto, og hun gør en dyd ud af at rydde ud i alle vores forestillinger om, at hudpleje skal være avanceret, omfattende eller kræve et hav af produkter. Tværtimod risikerer du det modsatte; at din hudbarriere bliver svag med ubalancer til følge.

Serien er enkel, kompromisløs, med et powerhouse af ingredienser, og især målrettet kvinder i 30erne og start 40erne, som har travlt og gerne vil have effektive, enkle og ikke mindst rene produkter, som virker. Mange af ingredienserne er gammelkendte remedier fra Australien, hvor Neada oprindeligt stammer fra, men der er også gotu kola, flame tree, aktivt kul og mushrooms, som alle taler om lige nu (må jeg i den forbindelse varmt anbefale, at du tjekker ansigtsmisten ud, der har fået kælenavnet Mushroom Mist?)

Det var til frokosten på Madame Rêve, at Neada og jeg blev enige om, at Lesse skulle stå på vores hylder.

Det gør de nu – lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...