I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Spænder du krop og ansigt i kulden?

Hvor er det dejligt at se, hvor mange der har fundet ud af, at vores populære Gua Sha ikke kun er et cellulite-reducerende, flapperarme-mindskende remedie, man hiver frem, når bikinisæsonen står for døren (selv om vi absolut ikke skal kimse af det).

Men at den – Gua Sha’en – er mindst lige så bevendt her om efteråret og vinteren. Måske endda mere bevendt, hvis du spørger mig. Med efterårets og vinterens køligere temperaturer pakker vi kroppen ind i mere tøj, spænder mere fordi det er hundekoldt og på jobbet sidder de fleste af os ned mange timer af vores dag uden synderlig bevægelse. Altsammen faktorer der får cirkulationen og chi til at stagnere. Chi er det kinesiske ord for livsenergi.

Det kan du garanteret tydeligt mærke i kroppen.

Stagneret energi anses indenfor den kinesiske medicin som første skridt mod dårligdom. Derfor anbefales det, at vi strækker kroppen ud og bevæger os dagligt samt regelmæssigt stimulerer energiflowet gennem kroppen med, ta da, Gua Sha-massage. Det styrker immunforsvaret og holder kroppen sund og stærk – og sindet i balance.

Og det bedste er, at du let kan gøre det selv.

Du masserer blot direkte på huden med den sorte Gua Sha-sten, evt. med lidt olie, så den glider bedre på huden, og jeg lover dig, at det er din bedste ven efter en lang, stillesiddende arbejdsdag

Vi har endda lavet den mere handy Gua Sha to Go, så du kan tage den med på job og bruge den i en pause eller når du har behov for ny energi i kroppen for ikke at tale om lange stillesiddende flyture, hvis dit job kræver at du rejser meget). Du vil øjeblikkeligt mærke, at du får ny energi til kroppen og til aftenen og hvem kan ikke bruge det i øjeblikket (lød det iklædt tæppe og tunge øjne fra sofaen).

Har du ikke allerede vores Gua Sha eller trænger du til et lille skub til at komme i gang, har vi lavet The Ultimate Gua Sha Kit, hvor du, udover vores klassiske og fuldstændig uundværlige originale Gua Sha, også får Gua Sha to Go, som du kan have liggende på arbejdet eller bruge til Gua Sha-massage i ansigtet (vi byder ind med tips og tricks til begge dele næste gang, du klikker ind). Vi har også lagt udrensende badesalt med i pakken, som du selvfølgelig kan bruge til karbad, men også med stor fordel til et aftenfodbad eller som scrub, hvis du blander lidt (oliven)olie eller vand med saltet. Sidst, men absolut ikke mindst, får du vores populære økologiske Frankincense Light Oil til ansigts-Gua Sha-massage (og til at få huden i form her i vinterkulden).

What’s not to like? Flow og glød.

Og du kan være i gang allerede i morgen.

Find det fluks her<< (vi gør opmærksom på at der er et begrænset antal) og klik ind igen de næste par dage, hvor alle os i pavillonen deler vores personlige yndlings-Gua Sha-tips.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar